Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Evo zašto je tvoja devojka luda kučka sudeći prema horoskopu

1/3

Svaka žena ume da bude kučka, čak i ona koja to inače uopšte nije i kojoj je pre svega stalo do tebe i do iskrenosti i fer odnosa. Ali ako je nagaziš tamo gde je najosetljivija pretvoriće se u nekog koga ne poznaješ – možda možeš da pretpostaviš šta te očekuje, ako obratiš pažnju na njen horoskopski znak i tumačenje koje u tom smislu nudi zodijak.

Ovan

Ona je šefica, nestrpljiva, impulsivna, sva od akcije. Ako je nešto navede da posumnja u tebe, neće dva puta razmisliti pre nego što ti izbuši gume, izbaci kroz prozor ili zapali (ili i jedno i drugo) sve tvoje stvari koje se nalaze kod nje u stanu. Postovaće ljutite objave na društvenim mrežama, organizovaće pijanku sa muškarcima i objaviti fotografije svog odličnog provoda, samo da te učini ljubomornim. Dobra stvar u njenoj impulsivnosti je što ona nije zaista destruktivna i ako joj je stalo do tebe, verovatno će samo uništiti prvo što joj padne pod ruku, pre nego što je ubediš da je sve pogrešno shvatila i ishitreno reagovala. Moraćeš da se potrudiš oko ubeđivanja, ali lako ćeš se iskupiti, ona nije zlopamtilo.

Bik

Sklona lenjosti, posesivnosti, ljubomori i materijalnoj udobnosti, ona će na početku biti veoma velikodušna prema tebi i pružiće ti kraljevski tretman. Obasuće te poklonima, pažnjom i dokazima ljubavi svake vrste, od fantastičnog kuvanja samo za tebe, do fantastične senzualnosti i seksualnog užitka koji će ti pružiti i kome će se potpuno prepustiti. Divna jedna žena. Ali ako je pronašla razlog da bude ljubomorna (jer previše vremena provodiš sa tom koleginicom i tu nisu čista posla) kod kuće će te sačekati španska inkvizicija. Ako si je stvarno izdao, beri kožu na šiljak, jer će kao pravi bik, pobesneti izazvana crvenom maramom i krenuti da te pregazi – na svim nivoima. Isprazniće ti račun, prodati tvoju dragocenu kolekciju long-plej ploča iz prošlog veka i uopšte, učiniće sve što može da te dovede do bankrota. Nema mirenja i povratka nazad, samo rat do istrebljenja.

luda kucka prema horoskopu 2 Evo zašto je tvoja devojka luda kučka sudeći prema horoskopu

Blizanci

Ona te je verovatno osvojila svojim šarmom, bezazlenošću i dečijom radoznalošću koju ispoljava prema svemu i svakome. Njen smeh zvoni poput praporaca, sa njom je sve tako čarobno i tako jednostavno, mislićeš da si u bajci. Ali ona je ćudljiva i dvostruka ličnost, sve joj lako dosadi i zabavno joj je samo na površini odnosa. Ona voli da menja partnere, jer je u stanju da im poklanja punu pažnju samo dok su za nju neistražena teritorija, ali seks je ne zanima mnogo. Više voli da izluđuje sve oko sebe, uključujući i svog partnera, pa će to činiti veoma uspešno. Nećeš znati šta te je snašlo i zašto te toliko izaziva i zadirkuje i zašto sa svima flertuje. Njena dvostruka priroda prirediće ti neprijatna iznenađenja i imaćeš utisak da u njoj postoje dve osobe, od kojih je jedna vrlo neprijatna. A to nije samo utisak. Ona je u stanju da redovno zagrize više nego što je u stanju da sažvaće.

Rak

Sa račicom budi spreman na suze. Na potoke suza zbog svega i svačega, stalno. Ona veoma često ima problem sa samopoštovanjem, nesigurna je i gladna tvoje podrške i potvrde. Veoma je emotivna, predana i nežna i to će ti na početku jako prijati, ali kad se obavežeš, ona postaje ludača broj 9 na skali od 1 do 10. Bolje bi ti bilo da imaš mnogo strpljenja za njenu zavisnost od tebe, mnogo minuta u mobilnom paketu i da stalno budeš na mreži, jer će ona želeti kontakt 24/7. Spavanje, posao, lični prostor? To nije nikakav razlog da ne odgovoriš na njenu poruku odmah, jer ona ne razume zašto neko ne bi mogao tako da funkcioniše i zašto bi ikakva obaveza bila prepreka njenim emotivnim potrebama. Emotivna glad je čini ludom kučkom, a problem je u tome što ne možeš da je nahraniš jednom nedeljno, niti jednom dnevno – njoj su dokazi ljubavi i pripadnosti potrebni neprekidno.

Wannabe TV

Editors choice