Šta žene zele u krevetu Da li sve devojke maštaju o istim stvarima? Da li žene uopšte maštaju o seksu? Zar nisu seksualni fetiši stvari koje samo muškarci žele da istraže? Ukoliko ste imalo slični hiljadama muškaraca koji redovno čitaju slične sadržaje i ostavljaju komentare na njih, jedna od najmisterioznijih oblasti veze sa vašom partnerkom jeste šta ona zapravo očekuje od vas u krevetu?

Pored toliko seksualne stigmatizacije koja okružuje sve ono što nas “pali i loži“, mnoge žene još uvek odbijaju da podele ono što im se sviđa i što žele.

Postoje čitave liste uobičajenih seksualnih fantazija koje su zajedničke milionima žena a ovde ćemo pokriti svega tri najčešće.

Fantazija pokoravanja

Verovali ili ne, ali mnoge moćne žene tajno žude da se osećaju “pokoreno” u mnogim seksualnim scenarijima, pored muškarca kog vole, u kog imaju poverenja i pored kog se osećaju sigurno. Ovo isto tako važi i za vrlo moćne muškarce, koje pored toga što vole da pokore i “kazne” uživaju da budu submisivni pred ženom koja ih uzbuđuje.

krevet fetiši Fetiši koje žene žele da probaju
Comments