Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Frend zona: O ne, još jedna prijateljica

1/2

Kad vam se cura baš dopadne, onako ne samo da vam privlačno izgleda, nego vam se nametne kao ličnost, zgotivite se kao ljudi i ortaci, zagazili ste u zonu prijateljstva. Do kolena. Ako ne mislite da zaglibite do guše, ne zadržavajte se predugo. Frend zona, to vam je kao u košarci. Imaš pravila za kretanje u zoni i ograničeno vreme za napad i ako ne pucaš na koš, gotovo, gubiš loptu. A gubiš i utakmicu.

Znači, pucaj, nema veze ako promašiš. Sama namera da poentiraš, produžava igru i mogućnosti za napad i postizanje pogotka. Ona će da te zavlači, to je sigurno. Oporavlja se od duge veze i horor raskida. Nije joj ni do čega. Pokvarićete prijateljstvo ako se upustite u seks. Zašto žurite, treba da se bolje upoznate. Neće sa vama ništa površno. Ranjiva je, valjda nećete to da iskoristite. Sve tako nešto.

Frend zona prepuna je ženskih fazona. Ako nasednete, ostaćete ortaci i moraćete da gledate kako se opet zaljubljuje u nekog kretena i da je tešite kad je prevari. Da je vodite kući pijanu. Da je vodite kod sebe kući, da je majka ne vidi pre nego što se otrezni. Da zovete njenu kevu i kažete joj da ništa ne brine, da će da prespava kod vas jer ste malo popili (ne ona, ćera, nego vi) pa ne možete da je vozite, a nećete da je pustite da ide noću sama. A keva zna da ste ortaci. Uostalom i sa kevom ste do sada već postali ortak. Smor.

Ništa gore nego biti ortak na koga računa i ćerka i njena majka. Pa da sad nešto pokušam, stvarno bih se osećao kao poslednji kreten, koji zloupotrebljava nečije poverenje.

Frend zona O ne još jedna prijateljica 1 Frend zona: O ne, još jedna prijateljica

Ako vam se čini da vam pričam na osnovu sopstvenog gorkog iskustva, ne čini vam se. Šta, odmah ste pomislili na Jelenu, onu moju ortakinju što mi odaje ženske tajne i ponekad ume i nešto pametno da mi kaže?
Pa teško je bilo provaliti, stvarno. Tu sam zaglavio u frend zoni zauvek. Mislim, koliko puta čovek može devojci da drži glavu dok baca peglu, pre nego što prestane da je posmatra kao žensko? I koliko rolni toalet papira da uloži u otiranje tragova njenih promašenih veza, pre nego što pomisli a ne, ja nisam sledeći i ja nisam taj, definitivno?

Wannabe TV

Editors choice