Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Greške koje pravite NAGOVARAJUĆI svoju devojku na seks

1/2

Sigurno imate u iskustvu to nagovaranje, koje se stiče u dugoj vezi. Već ste otkrili da se retko dešava da ste oboje u isto vreme raspoloženi za seks i da morate da se usklađujete. Trikovi i nagovaranja ponekad upale, a ponekad se ona naljuti i seks je još neizvesniji. Evo gde grešite u pristupu:

“Slučajno” je probudite

Došli ste kasno, malo pripiti i veoma raspoloženi, a ona već spava. Ili vas je ujutru probudila jedna od onih monstruoznih jutranjih erekcija, pa vam se čini da je prosto šteta da se baci. I tako ste krenuli da se prevrćete “u snu” da se “slučajno” pripijate uz nju i ušuškavate i nikako se ne smirujete. Ona vas je čula i registrovala odmah, ali se nada da ćete se stišati i ne želi da se rasanjuje, ali pošto se vi uporno vrpoljite, najverovatnije će vas iznervirano pitati šta vam je i zašto se ne smirite. Kad joj u tom trenutku i takvom raspoloženju stavite na uvid svoje uzbuđenje, kao da joj nudite buket cveća, samo ćete je još više iznervirati. Zašto je takva prznica kad je probudite? Jer dobro zna da ona nema ama baš nikakve veze sa vašim raspoloženjem i uzbuđenjem, vi samo hoćete da se poslužite njenim telom i baš vas briga što je ona samo želela da spava. Uviđate?

Suviše ste direktni

“Aj’ se kresnemo” – ponekad to zvuči drsko baš kako treba i može da izazove adekvatnu reakciju, ako ste na istoj frekvenciji. Ali ako vas ona očigledno ignoriše – time vam stavlja do znanja da joj uopšte nije do seksa i očekuje da vi primite taj signal – a vi pristupite sa direktnim predlogom, ignorišući njeno ignorisanje, izazvaćete njenu zlovolju. Zašto? Jer namerno niste primili njen signal, smatra ona. Što implicira da vas uopšte i ne interesuje kako se ona oseća. I to je verovatno tačno. Ako ste namerili da joj stavite otvoren predlog u dve-tri reči, vođeni sopstvenim raspoloženjem, uključite mozak za trenutak, osmotrite je i oslušnite. Možda će zagrljaj i malo nežnosti i umiljavanja pogoditi tamo gde grube reči promašuju.

seks 24 Greške koje pravite NAGOVARAJUĆI svoju devojku na seks

Wannabe TV

Editors choice