Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Horoskop otkriva kakve tipove žena privlačite?

1/3

Ako ste primetili da privlačite sličan tip osoba, horoskop nudi jedno od objašnjenja šta je to kod vas tako privlačno baš za njih – one možda nisu idealne partnerke, ali na neki način se dopunjavate. Vi svakako imate ono što njima nedostaje.

Ovan

Privući ćete onu koja voli zabavu, ali ne i odgovornost, sklonu da se prepusti vašem vođstvu i organizaciji i da bude sasvim zadovoljna. Ovakav tip uz vas pronalazi onu životnu radost, uzbuđenje, a istovremeno i sigurnost, koju sama ne ume da stvori ni da pruži drugome, a veoma joj je potrebna da bi se osećala kompletno. Ona vam neće smetati, ali možda ćete se povremeno nervirati zbog njene pasivnosti i ležernosti– sve važno ona prepušta vama.

Bik

Bikovi privlače osobe željne lojalnosti i odanosti. Kad Bik jednom zavoli, on je postojan i stabilan, ne menja mišljenje i opredeljenje. Istovremeno Bik je opušten, pozitivan i obično veoma inteligentan. Ovim osobinama privući će osobu koja će ceniti njihovu zaštitu i kojoj je potrebna sigurnost i stabilnost.

Horoskop otkriva kakve tipove žena privlačite2 Horoskop otkriva kakve tipove žena privlačite?

Blizanci

Osobe koje traže uzbuđenje i fascinaciju, često će biti privučene prirodom Blizanaca, koji su stalno zbog nečega uzbuđeni i oduševljeni – iako se možda ti utisci i proživljavanja stalno menjaju. Blizanci nemaju postojanost, ali ona koja želi da ovim odnosom unese nešto novo, sveže i drugačije u svoj život – ima je za oboje.

Rak

Rakovi privlače osobe željne ljubavi. Sa vama je moguće izgraditi budućnost na solidnim osnovama, a njoj je to potrebno da bi pored vas (voljena i smirena) mogla da se posveti tom kreativnom zadatku. Pošto ste tako obuzeti dubokim osećanjima, pitanjima pripadnosti i privrženosti, niste baš načisto sa materijalnim svetom i karijerom, pa će ona koja u vama vidi osetljivog dečaka velikog srca, vrlo verovatno biti finansijski stabilna i samostalna.

Wannabe TV

Editors choice