Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Iskustva onih koji su ostali u vezi posle prevare

1/3

Prevarili ste je, kajete se (ili ne) ali otkiveni ste. Saznali ste da ste prevareni. Drama, drama, drama. Češće nego što mislite, na kraju drame zbog saznanja o prevari, veza se nastavlja. Ljudi reše da pokušaju da oproste, prevaziđu, da nastave dalje, jer je ono što imaju suviše važno da bi odustali, samo zato što je partner posrnuo. Da li je zaista moguće oprostiti i prevazići? Evo nekih iskustava o tome kako se osećaju ono koji su ostali u vezi nakon prevare. Možda vam pomognu da razmislite još jednom, pre nego što vam izazov pomrači razum.

Iskustva onih koji su ostali u vezi posle prevare 3 Iskustva onih koji su ostali u vezi posle prevare

Ljubav se ugasila

On je bio taj koji je prevario, a ona ta koja pokušava da oprosti. Dve godine su prošle u ozbiljnom nastojanju da se poverenje vrati i uspostavi nova bliskost, na zdravijim osnovama, da se problemi reše, da se produbi odnos. Terapije, razgovori, nova saznanja o sebi i o partneru – lični razvojni put, koji je doveo do toga da se ljubav naprosto ugasila. Nestao je razlog zbog koga se vredi truditi. Njoj više nije bilo stalo i nije više imala snage da ulaže u popravljanje veze. Kad je prestala da se oseća povređeno i izdano, kad je zaista oprostila, bila je spremna da krene dalje i to je i učinila.

Nema iskupljenja

Partner ne može da vam nadoknadi ono što ste izgubili. I kad stvarno želite da oprostite i kad se on iskreno trudi da vas usreći i dalje znate da je to zato što se on trudi da se iskupi, što ga muči osećanje krivice, žao mu je što vas je povredio i hteo bi da vi to što pre zaboravite i oprostite. A vi i dalje ne možete a da ne mislite da se ni on ni vi ne biste tako osećali da nije bilo prevare. Vi želite da se to uopšte nije desilo i da ne morate ništa da opraštate, a partner želi da poništi to što se desilo i da što pre izdejstvuje oproštaj. Ali to prosto ne funkcioniše.

Wannabe TV

Editors choice