Ne koristite kondom, zato što ona pije pilule

Što je u redu, ako ste u stabilnoj vezi, koja se bazira na obostranom poverenju. Ona vama veruje da joj nećete preneti neku seksualno prenosivu bolest, jer ste joj verni, a vi njoj verujete da redovno uzima pilulu. Ali ako imate avanturu, ili ste prvi put sa novom devojkom i nemate razloga da imate poverenja, nije li daleko pametnije da upotrebite kondom, kao zaštitu od seksualno prenosivih bolesti i zaštitu od neželjene trudnoće.

Da li je trudna4 Izbegnite pitanje: Da li je trudna?

Ne možete da nađete kondom

Sigurno ste ga imali, ali gde je sada? Da li je pao sa stočića pod krevet? Ili je i dalje u džepu jakne koju ste ostavili u predsoblju? Ili u džepu farmerica koje ste bacili na pod? Dok vi proverite sva mesta, propade vam vatreno raspoloženje i onda ćete sve morati ispočetka, a niko ne garantuje da ćete ponovo postići isti stepen užarenosti. Zato, ko šišta kondom, može i bez njega. Pazićete. Setite se da imate ogromno visok procenat šanse da zažalite.

Nosite jedan kondom uvek sa sobom – ali to je jedan isti kondom

Najzad vam se posrećilo da iskoristite onaj kondom koji čuvate u novčaniku ili džepu već mesecima (a možda i duže). I bilo bi vam mnogo pametnije da kupite novi i taj koji vucarate sa sobom već sto godina bacite, jer su velike šanse da se u međuvremenu oštetio, od dejstva toplote i hladnoće, kojima je nekontrolisano izlagan.

Pročitajte još i ovo:

3 ključna razloga zašto ona ne želi da bude sa vama

Devojke otkrivaju: Stvari koje nas vređaju

Pitanja koja oklevate da postavite svojim devojkama (BLOG)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments