6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Jesenji odevni komadi koji će ti biti najpotrebniji u narednom periodu

Izjave koje tvoja devojka treba da čuje (što češće)

Izjave koje tvoja devojka treba da čuje (što češće)

1/2

Nije važno što su to fraze, koje je možda već više puta čula, ili koje si i sam više puta izgovarao, bitno je da su iskreno izgovorene i isto tako primljene. Devojka do koje ti je stalo, prepoznaće toplinu i iskrenost i ceniće to što si svestan da ona želi da čuje nešto lepo – i biće ti zahvalna.

Predivno izgledaš

Ovo je kompliment koji je apsolutno neophodan svakoj ženi – jednako kao lepa garderoba i šminka, koju inače koristi da bi izgledala što lepše. I kad ti to primetiš i kažeš joj da je divna, prelepa, seksi, da lepo izgleda i kad ona vidi u tvojim očima da je istina ono što govoriš, osećaće se zaista posebno i biće ti zahvalna. Što više daješ, to više dobijaš zauzvrat, zato ne štedi komplimente. Pohvali sve što primetiš – jer to znači da si primetio i da je ceniš – pohvali njenu frizuru, njen stil, njeno kuvarsko umeće, njene profesionalne veštine. To poboljšava njenu sliku o sebi i podseća je na to kako je ti vidiš i koliko je ceniš, kao ženu i kao osobu.

Ti si jedina žena u mom životu

Ženi je potrebno uveravanje muškarca da će biti veran, da mu je ona dovoljna i da mu ni jedna druga nije potrebna i ne pada mu na pamet. Kad joj kažeš da je ona jedina u tvom životu, govoriš joj da je ona tvoj izbor, da si zadovoljan, da si posvećen i da ti je stalo do vaše veze. Svako je manje ili više nesiguran u emotivnim odnosima i uveravanje o vernosti i važnosti veze je uvek potrebno i dobrodošlo. A dobrobiti njenog osećanja sigurnosti u tebe, kao i njenog ženskog samopouzdanja, za tebe su obezbeđene – verovaće ti, biće ti verna i poštovaće te. Ipak, ne dozvoli sebi da manipulišeš izjavama za koje znaš da ona želi da čuje i da joj govoriš lepe stvari da bi njome manipulisao, ili se iskupio za nepažnju i greške. Uvek budi iskren, jer ćeš biti provaljen ako nisi i ona će znati da je potcenjuješ i da je ne tretiraš kako zaslužuje.

Fantastična si u krevetu

To je najbolji način da joj podigneš samopouzdanje – kao što je tebi stalo da znaš da si najbolji ljubavnik za nju, tako je i njoj stalo da zna da sa njom imaš najbolji seks ikad. Reci joj da je neodoljiva, da te užasno loži, da je živa vatra, da je boginja seksa – podsticanje i pohvale oslobodiće je svih inhibicija i biće baš tako fantastična, kakva jeste. Reci joj kako seksi izgleda u nekoj posebnoj pozi, kakvo ti je zadovoljstvo da je gledaš i dodiruješ i koliko ti prija kako te ona dodiruje, gleda, kako ti se nudi i daje. Intimni komplimenti obično rezultiraju vatrenim seksom.

Wannabe TV

Editors choice