Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Izjave koje tvoja devojka treba da čuje (što češće)

Izjave koje tvoja devojka treba da čuje (što češće)

1/2

Nije važno što su to fraze, koje je možda već više puta čula, ili koje si i sam više puta izgovarao, bitno je da su iskreno izgovorene i isto tako primljene. Devojka do koje ti je stalo, prepoznaće toplinu i iskrenost i ceniće to što si svestan da ona želi da čuje nešto lepo – i biće ti zahvalna.

Predivno izgledaš

Ovo je kompliment koji je apsolutno neophodan svakoj ženi – jednako kao lepa garderoba i šminka, koju inače koristi da bi izgledala što lepše. I kad ti to primetiš i kažeš joj da je divna, prelepa, seksi, da lepo izgleda i kad ona vidi u tvojim očima da je istina ono što govoriš, osećaće se zaista posebno i biće ti zahvalna. Što više daješ, to više dobijaš zauzvrat, zato ne štedi komplimente. Pohvali sve što primetiš – jer to znači da si primetio i da je ceniš – pohvali njenu frizuru, njen stil, njeno kuvarsko umeće, njene profesionalne veštine. To poboljšava njenu sliku o sebi i podseća je na to kako je ti vidiš i koliko je ceniš, kao ženu i kao osobu.

Ti si jedina žena u mom životu

Ženi je potrebno uveravanje muškarca da će biti veran, da mu je ona dovoljna i da mu ni jedna druga nije potrebna i ne pada mu na pamet. Kad joj kažeš da je ona jedina u tvom životu, govoriš joj da je ona tvoj izbor, da si zadovoljan, da si posvećen i da ti je stalo do vaše veze. Svako je manje ili više nesiguran u emotivnim odnosima i uveravanje o vernosti i važnosti veze je uvek potrebno i dobrodošlo. A dobrobiti njenog osećanja sigurnosti u tebe, kao i njenog ženskog samopouzdanja, za tebe su obezbeđene – verovaće ti, biće ti verna i poštovaće te. Ipak, ne dozvoli sebi da manipulišeš izjavama za koje znaš da ona želi da čuje i da joj govoriš lepe stvari da bi njome manipulisao, ili se iskupio za nepažnju i greške. Uvek budi iskren, jer ćeš biti provaljen ako nisi i ona će znati da je potcenjuješ i da je ne tretiraš kako zaslužuje.

Fantastična si u krevetu

To je najbolji način da joj podigneš samopouzdanje – kao što je tebi stalo da znaš da si najbolji ljubavnik za nju, tako je i njoj stalo da zna da sa njom imaš najbolji seks ikad. Reci joj da je neodoljiva, da te užasno loži, da je živa vatra, da je boginja seksa – podsticanje i pohvale oslobodiće je svih inhibicija i biće baš tako fantastična, kakva jeste. Reci joj kako seksi izgleda u nekoj posebnoj pozi, kakvo ti je zadovoljstvo da je gledaš i dodiruješ i koliko ti prija kako te ona dodiruje, gleda, kako ti se nudi i daje. Intimni komplimenti obično rezultiraju vatrenim seksom.

Wannabe TV

Editors choice