Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Iznenađujuće obične stvari koje ometaju libido

Iznenađujuće obične stvari koje ometaju libido

Bakterije koje se nakupljaju ulaze u krvotok, začepljuju krvne sudove i smanjuju dotok krvi u penis. Osim toga, bakterije iz usta škode srcu, zato je veoma važno da popraviš zube koje treba popraviti i da redovno koristiš četkicu, pastu i zubni konac. Ne zaboravi i da istružeš jezik, kako bi uklonio gomile bakgerija koje se u naslagama sakupljaju na jeziku.

Vožnja biciklom smanjuje seksualno uzbuđenje

Dok se biciklizam navodi kao jedan od najzdravijih sportova, neka istraživanja tvrde da voženje bicikla loše utiče na seksualnu osetljivost, odnosno, smanjuje sposobnost uzbuđenja – pri čemu se misli na posledice pritiska koji sedlo vrši na međunožje.

matheus ferrero 304611 unsplash 1 Iznenađujuće obične stvari koje ometaju libido

Poznato je da duga vožnja privremeno otežava muškarcima postizanje erekcije, ali teksaški naučnici su utvrdili da žene koje voze 15 ili više kilometara običan trkački bicikl sa visokim sedištem i niskim guvernalom, doživljavaju gubitak osećaja u genitalnom području. S obzirom na to da nagnut položaj izaziva neželjen pritisak na genitalno područje, mnogo je bolji izbor bicikl koji se može voziti u uspravnijem položaju.
Seksi igračke mogu biti otrovne

Zabavno je imati partnerku koja je spremna da u vašu igru uvede svoje igračke, ili da to isproba sa tobom, ali neke seksualne spravice mogu da štete njenom libidu i to zbog svog hemijskog sastava. Holandski istraživači su u 85 posto plastičnih seksualnih igračaka pronašli visoku koncentraciju ftalata. To je grupa hemikalija koja čini plastiku mekom, podatnom i zgodnom za oblikovanje, koji smanjuju nivo testosterona (koji je kod žene bitan za libido) i na taj način utiču na umanjivanje seksualne želje. Bolje je koristiti igračke od drugih materijala, ili navući preko plastičnog vibratora kondom.

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice