Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Jarani smo mi

1/2

Ima ona stara pesma:

“Oj, jarane, jarane
jarani smo mi
ne daj, ne daj jednoj ženi
da nas zavadi”

Kako to može žena da zavadi jarane? Lako. Žene su posesivna bića. Čim postane jasno da ste u šemi ili se nadajbože useli, poželeće da monopolizuje vreme i pažnju. Hteće da bude jedina i vazda u centru pažnje. Osim toga, što ste bliže zajedničkom životu, ženka je ubeđena da si dobar tip u duši i da je za sve tvoje nedostatke, kao što su opijanje, napušavanje i kladionica, krivo društvo u kome se krećeš. Stoga je prvi korak ka “popravljanju” tvoje zabludele dušice sakaćenje veza koje si gradio ceo život, tj. razdvajanje od prijatelja.

Sa druge strane, i sam si kriv.

Željan mirisa žene, počećeš i sam da ispaljuješ ortake i daješ prednost nekakvim ženskastim aktivnostima u koje će te damica uvesti. Drugari su navikli da si deo ekipe i nagli odlazak može da ti naudi. Znaš kako se kaže: “Jednom kad ne dođeš, više te i ne zovu”. Isto tako kriv si jer si brbljiv. Umesto da pustiš da sve ide svojim tokom, ispričaćeš sve o svojoj ekipi toj ženskoj. Znaće razne tajne koje i ne mora baš da zna, jer se uglavnom svode na blamaže, grozne stvari koje ženama ne prijaju i pojedinosti koje neće omiliti družinu. Znaš ono, kako se Peđa uvek napije ko svinja, kako Jova voli da se pokazuje u parku, kako Rale misli da ti je ženska do jaja i kako bi je rado opalio.

011 Jarani smo mi

Još gore je ako pokušavaš da ih spojiš. Recimo zovu te na neku opasnu pijanku i tamo se pojaviš sa svojom damom. Nećeš uspeti da ih spojiš. Žene obično ne vole da se vuku po nekim zabitima i posećuju raspale gajbe tvojih ortaka, preskaču flajke od piva i sede na kaučima posutim mrljama organskog porekla. Isto tako drugari ne vole da u jazbinu u koju se skupljate da radite neke muške stvari dovodiš ženu. Prvo, pravi zazubice, drugo ubija raskalašno momačko raspoloženje. Zamisli sebe u obrnutoj situaciji. Da sediš u nekom fensi kafiću, srkućeš koktele i slušaš neke ženskaste razgovore. A i njima je truba jer ne mogu da pričaju o penisima bivših, slatkom konobaru i tome kako se Jelena razvalila pre neko veče i upala u grupnjak.

Wannabe TV

Editors choice