Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Jarani smo mi

1/2

Ima ona stara pesma:

“Oj, jarane, jarane
jarani smo mi
ne daj, ne daj jednoj ženi
da nas zavadi”

Kako to može žena da zavadi jarane? Lako. Žene su posesivna bića. Čim postane jasno da ste u šemi ili se nadajbože useli, poželeće da monopolizuje vreme i pažnju. Hteće da bude jedina i vazda u centru pažnje. Osim toga, što ste bliže zajedničkom životu, ženka je ubeđena da si dobar tip u duši i da je za sve tvoje nedostatke, kao što su opijanje, napušavanje i kladionica, krivo društvo u kome se krećeš. Stoga je prvi korak ka “popravljanju” tvoje zabludele dušice sakaćenje veza koje si gradio ceo život, tj. razdvajanje od prijatelja.

Sa druge strane, i sam si kriv.

Željan mirisa žene, počećeš i sam da ispaljuješ ortake i daješ prednost nekakvim ženskastim aktivnostima u koje će te damica uvesti. Drugari su navikli da si deo ekipe i nagli odlazak može da ti naudi. Znaš kako se kaže: “Jednom kad ne dođeš, više te i ne zovu”. Isto tako kriv si jer si brbljiv. Umesto da pustiš da sve ide svojim tokom, ispričaćeš sve o svojoj ekipi toj ženskoj. Znaće razne tajne koje i ne mora baš da zna, jer se uglavnom svode na blamaže, grozne stvari koje ženama ne prijaju i pojedinosti koje neće omiliti družinu. Znaš ono, kako se Peđa uvek napije ko svinja, kako Jova voli da se pokazuje u parku, kako Rale misli da ti je ženska do jaja i kako bi je rado opalio.

011 Jarani smo mi

Još gore je ako pokušavaš da ih spojiš. Recimo zovu te na neku opasnu pijanku i tamo se pojaviš sa svojom damom. Nećeš uspeti da ih spojiš. Žene obično ne vole da se vuku po nekim zabitima i posećuju raspale gajbe tvojih ortaka, preskaču flajke od piva i sede na kaučima posutim mrljama organskog porekla. Isto tako drugari ne vole da u jazbinu u koju se skupljate da radite neke muške stvari dovodiš ženu. Prvo, pravi zazubice, drugo ubija raskalašno momačko raspoloženje. Zamisli sebe u obrnutoj situaciji. Da sediš u nekom fensi kafiću, srkućeš koktele i slušaš neke ženskaste razgovore. A i njima je truba jer ne mogu da pričaju o penisima bivših, slatkom konobaru i tome kako se Jelena razvalila pre neko veče i upala u grupnjak.

Wannabe TV

Editors choice