Još od malena, muškarce su učili da ne treba da pokazuju svoje emocije. Žene su im u različitim fazama života trofeji, izazovi, zabava, uteha… A žene kao žene lako se zalepe i pomisle da je ta veza koju trenutno imaju baš ona za ceo život. Međutim, šta god da vam žena sa kojom ste trenutno predstavljala u životu, ne zaboravite da budete džentlmen i pravi, pre svega vaspitani muškarac.

Zato, ma šta da se desi i ma kako se osećali, nikada ne izgovarajte sledeće stvari.

o MEN AND WOMEN facebook Jezik za zube: Budi pametan i prećuti ovo

Moja bivša je to radila

Svi mi imamo svoje seksualne fetiše kao i to što volimo i što ne volimo da radimo u krevetu. Međutim, kako bi tebi bilo da ona komentariše tvoju tehniku i veličinu opreme, još je poredeći sa bivšim momcima? Sigrno se ne bi prijatno osećao! Isto tako ni ti ne treba uopšte da pominješ bivše devojke, a kamoli kada pričate o seksu. Ako je vaša bivša radila ovo ili ono, ćutite. Ako kažete ne da novu devojku nećete podstaći na akciju, već ćete vrlo verovatno izgubiti i devojku.

Ne sviđaju mi se tvoji prijatelji

Ne sviđa ti se sa kim se druži, i? Dešava se. Kada si ulazio u vezu ulazio si u vezu sa njom, a ne sa njenim prijateljima. Ali veruj da je vrlo verovatno da se ni njoj ne dopadaju tvoji drugovi. Posebno ne drugarice. Ali ona ćuti jer zna da su svi oni bili tu mnogo pre nje i da će ako dođe do toga da biraš, verovatno ona izvisiti. Upravo je takva situacija i obrnuto, zato drži jezik za zubima i ukoliko ti baš smetaju, gledaj da izbegavaš zajednička viđanja.

Ugojila si se

Samo ako želiš da je razljutiš kao risa pomeni joj da je dobila koji kilogram na stomaku ili butinama. Čak i kad se ugoji i bude svesna toga, ti treba da joj budeš podrška i kažeš joj da će se ubrzo vratiti na staro, ali da je tebi svakako i sa tih nekoliko dodatih kilograma ona lepa i privlačna. Kada se žena ugoji, poslednje što joj treba jeste da njen dečko prstom upire u to.

Sa koliko njih si spavala?

Mnogo je ružno govoriti o tome sa koliko njih je bila i šta je u tim vezama radila. Kako god da se postaviš, ovo pitanje zvuči optužujuće i tako da se ona oseti loše. Odavno su prošla ta vremena kada su supružnici ulazili nevini u brak i od tada je seks postao normalni i sastavni deo života svakog od nas. Zato, ne hvali se svojim postignućima, ne osuđuj tuđe i vreme pametnije iskoristi.

Čujemo se, ovih dana

Kojih dana? Danas, prekosutra, juče?! Ukoliko glumiš nezainteresovanost i pokušavaš da porasteš i sebi i njoj u očima tako što ćeš se pretvarati da si veliki zauzeti šmeker koji mora da nađe rupu u rasporedu kako bi se video sa njom, na kraju ćeš je iznervirati toliko da neće biti potrebe da se čujete ni tih dana, ni nijednih dana, više nikada.

 Lenka Gatić

Comments