Biće vam teško da zauzmete mesto pored nje, a skoro nemoguće da je navedete da zauzme mesto pored vas – ukoliko i sami niste putnik teško ćete prihvatiti njen životni stil. Ona je samostalna, zna šta hoće i očekuje da se uklopite. Ili da barem putujete koliko i ona i da vam je normalno da se srećete na pola puta, ukoliko ne putujete zajedno. Možda vam se ljubav dogodila i ne znate šta da očekujete, ali pokušajte da prihvatite neke, za nju uobičajene i normalne stvari.

Neko ko stalno putuje nije prosto turista

Putovanja sigurno imaju veze sa njenim poslom, seminarima, usavršavanjem, poslovnim projektima i ličnim poslovnim vezama. Naravno, putuje ona i turistički i ima svoje omiljene gradove kojima se uvek rado vraća, kao što se vraća i svom domu. Ona je stanovnik sveta, poznaje različite ljude i kulture i verovatno nema nacionalne i verske predrasude. Putovanja vaspitavaju čoveka i šire percepciju bolje nego išta drugo.

Ona stalno planira sledeće putovanje

Čini vam se da ona stalno odlazi, da se neprekidno rastajete i da ste više vremena proveli noseći joj kofere i ljubeći je za rastanak, nego u bilo kojoj drugoj situaciji – recimo u krevetu. Često se ne viđate danima, a onda ona dođe – da se prepakuje, odmori par dana i opet ode na put. Pa, kao što je ispraćate, tako je i dočekujete, a ona uvek dolazi, zar ne?

Kad se zaljubite u devojku koja mnogo putuje1 Kad se zaljubite u devojku koja mnogo putuje
Comments