Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kad voliš jednu ženu ne vadiš ga iz gaća pred nekom drugom

1/3

Nervirate me, muškarci. Erekcija je za vas bolno iskušenje, pražnjenje jaja dnevna potreba, seks je pitanje zdravlja i slobode u smislu da je zdrav zbog prostate, a da ste vi slobodni da podležete bolnom iskušenju.

I još me neke priče koje slušam u poslednje vreme baš nerviraju. Ono, kao, muškarac ima jak seksualni nagon. Njega privlači fizički izgled neke žene i on ima želju da je jebe. I to se dešava stalno. Pffff. Šta to znači? Nisi bik u vreme parenja, nego osoba, jbt, šta nagon? Ne kažem da to možda nije istina, samo kažem da me nervira. U kontekstu veze sa muškarcem ne želim da razmišljam o tome kuda će ga odvesti njegov nagon, a razmišljam. Ja i sve ostale žene. Puno puta sam pisala o problematici takozvane prevare, sa raznih aspekata. Te monogamija kao prirodna sklonost i kao izbor, te zašto treba oprostiti prevaru – sve u kontekstu razumevanja i svesti o tome šta je važno u vezi, kako sačuvati odnos, kako stalno birati ljubav, poverenje, poštovanje. Ni sad nemam ništa mnogo različito od toga da kažem, ali sam nešto manje filozofski nastrojena, pa da pokušam ovako:

Kad voliš jednu ženu, ne vadiš ga iz gaća pred nekom drugom. Ne tretiraš druge žene kao potencijalne seksualne partnerke, ne šalješ im fotke svog ponosa, stavljaš im do znanja da si zauzet i da ekskluzivno pravo na tvoje telo i tvoja osećanja ima žena koju voliš. A da bi im to stavio do znanja, prvo ti moraš da budeš načisto sa tim. Voliš je? Ona je tvoja i ti si njen? Onda jebeš samo svoju dragu. Vodiš ljubav s njom, tucaš je, ili šta već radiš u onome što predstavlja vašu intimu, vaš telesni izraz ljubavi, izliv strasti, seksualnu igru…

seks 2 Kad voliš jednu ženu ne vadiš ga iz gaća pred nekom drugom

Wannabe TV

Editors choice