Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kada počne da oseća da je ne cenite – izgubićete je

1/2

Ako verujete da “žena treba da zna gde joj je mesto”, vaše uverenje je zasnovano na predrasudama o tome šta je čije mesto, odnosno da žena treba da poštuje muškarca (veoma vam je važno da vas poštuju, zar ne?), ali da muškarac nema razloga da uzvraća na isti način. Pa, sa ovakvim stavom, možda ćete naći neku slabašnu i nestabilnu ženu koja će vam se podrediti, ali i ona će za vas biti izgubljena, kad počne da se oseća suviše loše zbog sebe. Niko ne može dugo da izdrži u odnosu u kome se prema njemu druga osoba ne ponaša sa uvažavanjem i razumevanjem. Ako i niste neki tvrdokorni predstavnik patrijarhata, možete izgubiti voljenu ženu ako počnete da je uzimate zdravo za gotovo i prestanete da ulažete u odnos, ili da učestvujete u njegovoj dinamici.

Izgubićete je ako počne da oseća da je ne cenite, da ne primećujete i ne vrednujete sve što je učinila za vas i što i dalje čini, kad zaboravljate da joj zahvalite i pohvalite njen duh, njenu unutrašnju i fizičku lepotu, ako joj povremeno ne kažete koliko ste zahvalni što je ona deo vašeg života.

Izgubićete je ako počnete da je uzimate zdravo za gotovo – ako pretpostavljate da će ona uvek biti tu, bez obzira na to kako se vi ponašate prema njoj, ako prestanete da obraćate pažnju i primećujete njene promene raspoloženja, suptilne i jasne signale da se oseća zapostavljeno i da nije zadovoljna. Ako prestanete da se trudite, da je osvajate i pokazujete da ste uvek zainteresovani za nju, izgubićete je.

Izgubićete je ako mislite da vam ona nešto duguje, da je normalno što vam ugađa, jer tako i treba, žena je dužna to da radi, to je njen posao.

Wannabe TV

Editors choice