Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako da budeš samouveren sa ženama?

2/3

Ako misliš da je status veoma važan i da te žene neće ako nemaš kamione i milione, u zabludi si. Njima nije važno da li živiš u studentskom domu, u sobičku, ili skitaš i nalaziš smeštaj kod prijatelja i kod žena koje podlegnu tvom šarmu – one reaguju na ono što u tebi registruju kao muževno, izazovno i seksi, a to je redovno neka kombinacija drskosti, samopouzdanja, topline i šarma. Kako inače objasniti zašto žene tako često padaju na loše momke, bitange i klošare? Kad osete tu vrstu energije i privlačnosti, one sve tvoje očigledne mane prosto filtriraju i drže pažnju na onome što im se sviđa i što im je važno.

Postoje tri oblasti u kojima se tvoja muževnost i samouverenost ispoljavaju, koje su ženama u prvom planu, a to su hrabrost, dominacija i snažna lična uverenja.

samouveren muskarac 2 Kako da budeš samouveren sa ženama?

Muškarac koji prosto i jasno rečeno ima muda, visoko je na ženskoj vrednosnoj lestvici. On je viđen kao zaštitnik, kao neko kome ona sme da poveri svoj život i kome se divi zbog hrabrosti i spremnosti da se odvaži i rizikuje, tamo gde mlakonje i slabići beskrajno kalkulišu i pronalaze sto i jedan razlog da nešto ne učine. Svaka, ali svaka žena mašta o muškarcu koji će joj reći „nema problema“ i „biće sve u redu“ a zatim će se i ponašati u skladu sa onim što joj je rekao, stupiti u akciju, iscimati se zbog nje i učiniti da se ona oseća bezbedno i zaštićeno. Čak i veoma jake i samostalne žene žele partnera koji ima dovoljno obične petlje, ali iz drugih razloga – njima ne treba da ih neko štiti i rešava njihove probleme, nego neko ko je u stanju da se brine o sebi, ko im ne smeta i ne zakera kao neka baba i ne sedi im na kičmi. A jake žene imaju previše iskustva sa slabićima koje redovno privlači njihova snaga i koji uspevaju da se nametnu svojim šarmom, duhom i inteligencijom, podsećajući na loše momke, na one koji imaju herca da rizikuju i donose odluke. Ponekad je dovoljno to što neko uopšte sme da im se približi i da želi vezu sa njima, da u to poveruju.

Wannabe TV

Editors choice