Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da imate više seksa (u partnerskim odnosima)

1/2

Generalno ubeđenje je da kada dvoje žive zajedno, kad uđu u brak, zasnuju porodicu, zamire seksualni život. Drugi aspekti zajedništva postaju važniji, a više odgovornosti, napora i posla, oduzima partnerima energiju za igranje i uživanje – posle nekog vremena, kada je izbor san ili seks, izgleda da većina bira san. Pokušajte da ne dozvolite sebi i voljenoj osobi da nemate vremena i energije za vođenje ljubavi. I učinite to odgovorno, svesno i planski, kao što radite sve druge stvari, koje vam idu od ruke – jer seks je dragocen za vaše zdravlje, bliskost i nivo energije.

Neka predigra počne mnogo pre spavaće sobe

Pošaljite nežnu poruku partnerki, pre nego što dođete kući. A kad stignete, posvetite joj pažnju. Osim što ćete razmeniti dnevne utiske i informacije, kao što rade najbolji prijatelji, unesite u susret i ono što rade ljubavnici – uputite partnerki kompliment, dodirnite joj ruku, pomilujte kosu, poljubite je. Nemojte čuvati nežne dodire samo za trenutke požude, jer će se partnerka osećati kao seksualni objekat – pokažite joj da ste je uvek svesni, da je uvek vidite, čujete, doživljavate i reagujete!

Prestanite da radite nešto drugo

Da biste imali vremena za partnerku, za pažnju i razmenu, verovatno morate prestati da radite nešto drugo. Ako želite da initma bude prioritet, onda odbacite distrakcije – isključite TV, pustite muziku i upalite sveće, ne uzimajte u ruke mobilni telefon i ako je neophodno, bolje “ispalite” prijatelje, nego da razočarate partnerku. Razmislite o stvarima kojih biste mogli da se odreknete ili ih bolje organizujete, da biste imali više vremena nasamo sa partnerkom.

Wannabe TV

Editors choice