Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako da imate više seksa (u partnerskim odnosima)

1/2

Generalno ubeđenje je da kada dvoje žive zajedno, kad uđu u brak, zasnuju porodicu, zamire seksualni život. Drugi aspekti zajedništva postaju važniji, a više odgovornosti, napora i posla, oduzima partnerima energiju za igranje i uživanje – posle nekog vremena, kada je izbor san ili seks, izgleda da većina bira san. Pokušajte da ne dozvolite sebi i voljenoj osobi da nemate vremena i energije za vođenje ljubavi. I učinite to odgovorno, svesno i planski, kao što radite sve druge stvari, koje vam idu od ruke – jer seks je dragocen za vaše zdravlje, bliskost i nivo energije.

Neka predigra počne mnogo pre spavaće sobe

Pošaljite nežnu poruku partnerki, pre nego što dođete kući. A kad stignete, posvetite joj pažnju. Osim što ćete razmeniti dnevne utiske i informacije, kao što rade najbolji prijatelji, unesite u susret i ono što rade ljubavnici – uputite partnerki kompliment, dodirnite joj ruku, pomilujte kosu, poljubite je. Nemojte čuvati nežne dodire samo za trenutke požude, jer će se partnerka osećati kao seksualni objekat – pokažite joj da ste je uvek svesni, da je uvek vidite, čujete, doživljavate i reagujete!

Prestanite da radite nešto drugo

Da biste imali vremena za partnerku, za pažnju i razmenu, verovatno morate prestati da radite nešto drugo. Ako želite da initma bude prioritet, onda odbacite distrakcije – isključite TV, pustite muziku i upalite sveće, ne uzimajte u ruke mobilni telefon i ako je neophodno, bolje “ispalite” prijatelje, nego da razočarate partnerku. Razmislite o stvarima kojih biste mogli da se odreknete ili ih bolje organizujete, da biste imali više vremena nasamo sa partnerkom.

Wannabe TV

Editors choice