Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Kako da ispraviš greške u intimnim trenucima

Kako da ispraviš greške u intimnim trenucima

1/2

Ima mnogo načina da u intimnim trenucima ispadnete nespretni, neumesni, da uvredite partnerku i uopšte, da pođe naopako ono što ste očekivali da bude super, relaksirano, uzbudljivo i ispunjavajuće. Šta god da je pošlo po zlu, može da se ispravi – devojke su spremne da oproste razne gluposti, samo ako umeš da se postaviš na pravi način.

Kad u toku seksa izlaneš ljubavne reči

E sad – ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, izjave ljubavi tokom vođenja ljubavi su afrodizijački deo vaše igre i tu nema ničeg ishitrenog. Ali ako devojku sa kojim si tek počeo da se viđaš, u krevetu nazoveš “ljubavi” ili joj kažeš “volim te” – neće ti poverovati. Zapravo, pomisliće ono logično – da ti je to navika iz prethodne veze, deo intime koji si usvojio sa bivšom i sada ga praktikuješ po difoltu i da to nema nikakve veze sa njom. Ova pomisao je uvredljiva i ponižavajuća, što je za tebe možda zaprepašćujuća informacija, jer nisi rekao i učinio ništa loše. Dakle, ako ti ljubavne reči neprimerene situaciji izlete usred seksa, pokušaj da ublažiš tu izjavu, savetuju psiholozi. Reci joj da nisi hteo da zvučiš preozbiljno, ali da voliš kako se osećaš pored nje. I nastavi sa onim što radiš – u ovakvom scenariju, ona neće stići da mnogo razmišlja. Ako je ipak to zapazila i čekirala i kasnije želi sa tobom o tome da razgovara, ne preostaje ti ništa drugo nego da budeš sasvim iskren – ljubavne izjave su deo emotivne topline koju si naučio i navikao da razmenjuješ u seksu. To je nešto što ti ni jedna razumna cura neće zameriti – ukoliko je uveriš da se radi o tome kako se ti osećaš, a ne da misliš na bivšu za vreme seksa sa njom.

Druga te zove (šalje poruke)

Pošto je ova glupa greška moguća samo kao posledica prethodne glupe greške – a to je da nisi isključio mobilni, ili ga utišao i pomerio van domašaja, sasvim je očekivano da će te devojka sa kojom si (čak i ako je samo šema, ili još ne znaš u kojoj ste varijanti) pitati ko je to. Kad si se već našao u toj situaciji da držiš telefon u ruci i odgovaraš na poziv ili poruku (ili ne odgovaraš, ali ih registruješ) druge žene, ne vredi da lažeš, kažu stručnjaci. Najbolje je da kažeš ko te zvao (slao poruku) i u kakvim si odnosima sa tom osobom, jer će ona koja je sa tobom (ili ti je partnerka) to svakako saznati, ako je zanima. Od toga u kom pravcu se razvija i teče vaša veza, zavisi šta ćeš dalje preduzeti – a ako ti je stalo da se veza razvija i teče, izvinićeš se devojci i obećati da ćeš prekinuti kontakt sa tom drugom (bivšom, šemom, potencijalnom) – a onda ćeš stvarno to i učiniti, jer ne želiš da narušavaš poverenje i pre nego što stvari postanu ozbiljne.

Wannabe TV

Editors choice