Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da ispravno tumačiš ženske signale

1/2

Da bi bio siguran da li je žena zainteresovana, nauči da tumačiš signale – a ako se posvetiš ovoj veštini, ne moraš da čekaš da se signali pojave, nego samo da obratiš pažnju i prepoznaš ih.

Igra se kosom u tvom prisustvu. Ovo izražava izvetan nivo napetosti, koju ona ne pokazuje ni na koji drugi način, ali ta napetost postoji i traži neki ventil.

Obara pogled, kad je pogledaš u oči. Pokušava da sakrije osećanja, jer se boji da ćeš ih pročitati u njenom pogledu.

Gleda te, kad ti ne gledaš u nju. Kad je naglo pogledaš i uhvatiš je kako te gleda, ona će brzo oboriti oči, a to su dva sigurna znaka da joj se sviđaš.

Raspituje se o tebi kod zajedničkih prijatelja. Kad čuješ da ti govore da ona pita za tebe, to je zato što se nada da će ti zajednički prijatelji reći nešto pohvalno o njoj – jer je zainteresovana.

Reaguje na sve što govoriš. Postavlja pitanja, pokazuje neverbalnu reakciju, pamti sitne detalje i seća se svih razgovora. Pokazuje ti da te pažljivo sluša u svakom trenutku.

Ulazi vam u lični prostor, ali isto tako govorom tela pokazuje nelagodnost. Ovo je znak fizičkog reagovanja na vašu blizinu – želi da vam se približi, da vas dodirne i zagrli, ali je frustrirana osećanjem da to nije primereno i da treba da se suzdrži.

Često vam upućuje pohvale. Kako ste nešto razumeli, ili izneli, kako ste postupili – njene pohvale se tiču vašeg karaktera, ponašanja i postupaka i pokazuju da vas poštuje i da zapaža vaše vrednosti i sposobnosti.

Wannabe TV

Editors choice