Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako da izaberete ženu prema horoskopu?

1/3

Horoskop tumači za vas ženske vrednosti i osobine, pa kad upoznate neku devojku koja vam se sviđa, pitajte je koji je znak u horoskopu, za svaki slučaj. A možda vam horoskop razjasni i kakvu ženu želite – praktičnu ili romantičnu, posvećenu porodici ili samostalnu. Skica ženskih vrlina prema zvezdama izgleda ovako.

Ovan

Žena zmaj, koja će vas čuvati kao najveće blago. Ona će vas podsticati, podržavati i biti uz vas i onda kad bi svaka druga odavno izgubila strpljenje. Ova žena je borbena i sposobna, ali nežna. Ne kritikuje vas i ne dozvoljava nikome da to radi. Decu vaspitava da budu pristojna i samostalna i da se bore za svoje ciljeve. Pored nje ćete postati pravi muškarac, ako to već niste, a ono što ona želi je da vi verujete u sebe onoliko koliko ona veruje u vas.

Bik

Ona je temeljna u svemu što radi, pouzdana, sposobna i vedrog raspoloženja. Možete joj prepustiti staranje o budžetu i biti sigurni da će se vaš novac umnožiti, možete joj prepustiti sve – uključujući i svoj život. Ona vas nikada neće ostaviti kada vam je teško i kad ste umorni, bolesni i slabi biće vaša snaga. Decu odgaja tako da budu mentalno i emotivno stabilne osobe. Sve što želi od vas je da cenite to što ona za vas čini, da joj verujete i da je obožavate – a to možete iskazati na mnogo načina, uključujući i česte poklone sa povodom i bez povoda.

Kako da izaberete ženu prema horoskopu Kako da izaberete ženu prema horoskopu?

Blizanci

Njene misli putuju brzo i njeno razumevanje prodire duboko. Radoznala je i vesela i pored nje ćete oživeti dete u sebi i otkriti da je život u paru mnogo uzbudljiviji i zabavniji nego što ste mislili. Ona će vas stalno iznenađivati i umeće da vam skrene pažnju i oraspoloži vas i kad ste u najsumornijem stanju. Decu će podsticati da razvijaju različita interesovanja, umetnička i praktična. Ona želi da i vi nju ponekad prijatno iznenadite, da joj priredite neko zadovoljstvo koje nije očekivala – da joj parirate, pre svega intelektualno i duhovno.

Rak

Ona je pravo žensko i njena osećanja su veoma intenzivna. Pokrenuće u vama erupciju senzualnosti za koju niste znali da ste sposobni. Njene snažne emocije angažovaće vas na sve načine – od komedije, preko drame do horora – ali sigurno vam nikada neće biti dosadno. Romanitčne večere, sveće i cveće, udoban dom, maštovito opremljen, savršena hrana aranžirana samo za vas – život sa njom je čarolija u zemlji čuda. Deca su joj najvažnija u životu, za njih će učiniti sve. A šta vi treba da učinite za nju? Da budete stabilni i pouzdani, jer je njoj potrebno da vam veruje i da zna da može da se osloni na vas, kad je umorna i iscrpljena svojim intenzivnim doživljavanjem i proživljavanjem svega što se dešava.

Wannabe TV

Editors choice