Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako da je osvojiš dodirom

1/2

Nežan dodir može da deluje kao mali elektrošok – od njega žena može da se naježi, da oseti navalu vreline i da joj srce brže zalupa. Nikako ne potcenjuj moć dodira – u kombinaciji sa pristojnim ponašanjem, džentlmenskim manirima, toplim osmehom i gledanjem u oči, milovanje njenog obraza ili poljubac u dlan, mogu te odvesti dalje nego što si verovao da možeš da stigneš. Žene su na dodir osetljivije nego muškarci, kažu stručnjaci, navodeći kao razlog nežniju i tanju kožu, ali dodir je pre svega izraz i obećanje nežnosti, topline i povezanosti, a žene žude za ovim stvarima. Muškaracu koji to ume da iskaže dodirom, žena će se lako predati – biće joj lakše da se opusti i ima poverenja u njega, a to su uslovi koji moraju da budu ispunjeni da bi uživala. Ne postoje neka posebna mesta na kojima se nalazi magično dugme, koje treba da pritisnete – ali možete da dodirnete i ženu koju ste tek upoznali po obrazu, ruci, leđima, možete joj skloniti pramen kose s lica i pomilovati joj koleno.

Nežni i ovlašni poljupci se takođe računaju kao dodir. Dakle, možete je na prvom sastanku poljubiti u obraz, čim se sretnete i upoznate (iako se prvi put vidite). Ovaj kontakt iskazuje simpatiju i toplinu, bezazlen je, a ipak vam dozvoljava da joj se fizički približite, pri čemu možete da je omirišete, kao i ona vas, da osetite mekoću njene kože, a ona može da oseti senzitivnost vaših usana. Običan, mali cmok u obraz, otvara vrata prisnosti i razmene nežnosti.

Ako ste seli negde da popijete piće i porazgovarate, sedite tako da budete jedno naspram drugog, da možete da se gledate i naginjete jedno ka drugom, a u razgovoru joj možete nežno pomilovati koleno, pa i zonu iza kolena, ako je dostupna. Ovo područje (iza kolena) je erogena zona, koja je uglavnom zapostavljena i ovaj dodir je zapravo vrlo smeo i intiman – procenite da li je atmosfera dovoljno prisna za ovakav potez.

Wannabe TV

Editors choice