Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da je osvojiš dodirom

Kako da je osvojiš dodirom

1/2

Nežan dodir može da deluje kao mali elektrošok – od njega žena može da se naježi, da oseti navalu vreline i da joj srce brže zalupa. Nikako ne potcenjuj moć dodira – u kombinaciji sa pristojnim ponašanjem, džentlmenskim manirima, toplim osmehom i gledanjem u oči, milovanje njenog obraza ili poljubac u dlan, mogu te odvesti dalje nego što si verovao da možeš da stigneš. Žene su na dodir osetljivije nego muškarci, kažu stručnjaci, navodeći kao razlog nežniju i tanju kožu, ali dodir je pre svega izraz i obećanje nežnosti, topline i povezanosti, a žene žude za ovim stvarima. Muškaracu koji to ume da iskaže dodirom, žena će se lako predati – biće joj lakše da se opusti i ima poverenja u njega, a to su uslovi koji moraju da budu ispunjeni da bi uživala. Ne postoje neka posebna mesta na kojima se nalazi magično dugme, koje treba da pritisnete – ali možete da dodirnete i ženu koju ste tek upoznali po obrazu, ruci, leđima, možete joj skloniti pramen kose s lica i pomilovati joj koleno.

Nežni i ovlašni poljupci se takođe računaju kao dodir. Dakle, možete je na prvom sastanku poljubiti u obraz, čim se sretnete i upoznate (iako se prvi put vidite). Ovaj kontakt iskazuje simpatiju i toplinu, bezazlen je, a ipak vam dozvoljava da joj se fizički približite, pri čemu možete da je omirišete, kao i ona vas, da osetite mekoću njene kože, a ona može da oseti senzitivnost vaših usana. Običan, mali cmok u obraz, otvara vrata prisnosti i razmene nežnosti.

Ako ste seli negde da popijete piće i porazgovarate, sedite tako da budete jedno naspram drugog, da možete da se gledate i naginjete jedno ka drugom, a u razgovoru joj možete nežno pomilovati koleno, pa i zonu iza kolena, ako je dostupna. Ovo područje (iza kolena) je erogena zona, koja je uglavnom zapostavljena i ovaj dodir je zapravo vrlo smeo i intiman – procenite da li je atmosfera dovoljno prisna za ovakav potez.

Wannabe TV

Editors choice