24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Kako da joj pružiš ono što hoće – posle seksa

Kako da joj pružiš ono što hoće – posle seksa

1/2

Različite potrebe za bliskošću posle seksa, već su ti poznate – ti bi da se opustiš i slatko utoneš u san, a ona bi da se mazi, da razgovara, ili možda – da ponovite užitak.

Istraživanja su potvrdila da žene nakon seksa najviše žele da zadrže telesni kontakt sa partnerom. Možda nije prijatno grliti se kad ste oznojeni i lepljivi, ali posle brzog (zajedničkog) tuširanja, vratite se u krevet i zagrlite je. Ljubite je u kosu, ruku, rame – nežni poljupci, milovanje i telesna blizina, pružiće joj sigurnost koju želi da oseti.

Posle seksa nije preporučljivo dodirivanje osetljivih delova – njene bradavice su mnogo osetljivije nego pre seksa – ali je milovanje leđa, naročito donjeg dela, veoma prisno i prijatno.

Mnoge žene posle seksa žele – još seksa. Tebi treba nešto vremena da se odmoriš da bi bio ponovo spreman za akciju, ali ona može da nastavi da uživa, a naučnici objašnajvaju da je to zato što se krv se iz genitalnog područja žene povlači sporije, pa je zato duže osetljiva i uzbuđena. Zagrili je tako da ti bude okrenuta leđima – uzmi je u krilo. Tako ćeš joj omogućiti i prisan telesni kontakt, a i jedna ruka će ti biti slobodna da nastaviš da je miluješ i stimulišeš – možeš joj pružiti zadovoljstvo prstima, a to će i tebe podstaći, pa ćeš biti spreman da joj pružiš još zadovoljstva – njeni orgazmički kapaciteti su mnogo veći od tvojih, a ti želiš da joj pružiš sve orgazme koje može da doživi.

Veliki broj žena je posle seksa raspoložen za razgovor – to su posebni trenuci prisnosti, kada se ego istopi i ne smeta nam, kočnice popuste i sve barijere među ljubavnicima su uklonjene za neko vreme. Žene intenzivno osećaju ove momente intime i žele da ih prodube i potvrde razmenom emocija, izjavama ljubavi. Ovo je idealan trenutak da pričate o tome kako ste se upoznali, kako je bilo kad ste prvi put imali seks, da evocirate sve one nespretne, šašave i čudne momente kad se još niste tako dobro poznavali, za mala priznanja o tome kako ste se osećali u nekim situacijama, za poveravanje.

Wannabe TV

Editors choice