6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Jesenji odevni komadi koji će ti biti najpotrebniji u narednom periodu

Kako da joj pružiš ono što hoće – posle seksa

Kako da joj pružiš ono što hoće – posle seksa

1/2

Različite potrebe za bliskošću posle seksa, već su ti poznate – ti bi da se opustiš i slatko utoneš u san, a ona bi da se mazi, da razgovara, ili možda – da ponovite užitak.

Istraživanja su potvrdila da žene nakon seksa najviše žele da zadrže telesni kontakt sa partnerom. Možda nije prijatno grliti se kad ste oznojeni i lepljivi, ali posle brzog (zajedničkog) tuširanja, vratite se u krevet i zagrlite je. Ljubite je u kosu, ruku, rame – nežni poljupci, milovanje i telesna blizina, pružiće joj sigurnost koju želi da oseti.

Posle seksa nije preporučljivo dodirivanje osetljivih delova – njene bradavice su mnogo osetljivije nego pre seksa – ali je milovanje leđa, naročito donjeg dela, veoma prisno i prijatno.

Mnoge žene posle seksa žele – još seksa. Tebi treba nešto vremena da se odmoriš da bi bio ponovo spreman za akciju, ali ona može da nastavi da uživa, a naučnici objašnajvaju da je to zato što se krv se iz genitalnog područja žene povlači sporije, pa je zato duže osetljiva i uzbuđena. Zagrili je tako da ti bude okrenuta leđima – uzmi je u krilo. Tako ćeš joj omogućiti i prisan telesni kontakt, a i jedna ruka će ti biti slobodna da nastaviš da je miluješ i stimulišeš – možeš joj pružiti zadovoljstvo prstima, a to će i tebe podstaći, pa ćeš biti spreman da joj pružiš još zadovoljstva – njeni orgazmički kapaciteti su mnogo veći od tvojih, a ti želiš da joj pružiš sve orgazme koje može da doživi.

Veliki broj žena je posle seksa raspoložen za razgovor – to su posebni trenuci prisnosti, kada se ego istopi i ne smeta nam, kočnice popuste i sve barijere među ljubavnicima su uklonjene za neko vreme. Žene intenzivno osećaju ove momente intime i žele da ih prodube i potvrde razmenom emocija, izjavama ljubavi. Ovo je idealan trenutak da pričate o tome kako ste se upoznali, kako je bilo kad ste prvi put imali seks, da evocirate sve one nespretne, šašave i čudne momente kad se još niste tako dobro poznavali, za mala priznanja o tome kako ste se osećali u nekim situacijama, za poveravanje.

Wannabe TV

Editors choice