Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Kako da joj pružiš ono što hoće – posle seksa

Kako da joj pružiš ono što hoće – posle seksa

1/2

Različite potrebe za bliskošću posle seksa, već su ti poznate – ti bi da se opustiš i slatko utoneš u san, a ona bi da se mazi, da razgovara, ili možda – da ponovite užitak.

Istraživanja su potvrdila da žene nakon seksa najviše žele da zadrže telesni kontakt sa partnerom. Možda nije prijatno grliti se kad ste oznojeni i lepljivi, ali posle brzog (zajedničkog) tuširanja, vratite se u krevet i zagrlite je. Ljubite je u kosu, ruku, rame – nežni poljupci, milovanje i telesna blizina, pružiće joj sigurnost koju želi da oseti.

Posle seksa nije preporučljivo dodirivanje osetljivih delova – njene bradavice su mnogo osetljivije nego pre seksa – ali je milovanje leđa, naročito donjeg dela, veoma prisno i prijatno.

Mnoge žene posle seksa žele – još seksa. Tebi treba nešto vremena da se odmoriš da bi bio ponovo spreman za akciju, ali ona može da nastavi da uživa, a naučnici objašnajvaju da je to zato što se krv se iz genitalnog područja žene povlači sporije, pa je zato duže osetljiva i uzbuđena. Zagrili je tako da ti bude okrenuta leđima – uzmi je u krilo. Tako ćeš joj omogućiti i prisan telesni kontakt, a i jedna ruka će ti biti slobodna da nastaviš da je miluješ i stimulišeš – možeš joj pružiti zadovoljstvo prstima, a to će i tebe podstaći, pa ćeš biti spreman da joj pružiš još zadovoljstva – njeni orgazmički kapaciteti su mnogo veći od tvojih, a ti želiš da joj pružiš sve orgazme koje može da doživi.

Veliki broj žena je posle seksa raspoložen za razgovor – to su posebni trenuci prisnosti, kada se ego istopi i ne smeta nam, kočnice popuste i sve barijere među ljubavnicima su uklonjene za neko vreme. Žene intenzivno osećaju ove momente intime i žele da ih prodube i potvrde razmenom emocija, izjavama ljubavi. Ovo je idealan trenutak da pričate o tome kako ste se upoznali, kako je bilo kad ste prvi put imali seks, da evocirate sve one nespretne, šašave i čudne momente kad se još niste tako dobro poznavali, za mala priznanja o tome kako ste se osećali u nekim situacijama, za poveravanje.

Wannabe TV

Editors choice