Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Kako da oceniš i smuvaš dostupne devojke na odmoru

1/2

Devojke su na odmoru dostupnije i raspoloženije za avanture nego inače, jer su došle da se provedu i da se zezaju i ako im neko skrene pažnju i dopadne im se, lakše će pristati na avanturu. Letnja avantura je nešto što svi ispravno shvataju – i koriste njene prednosti. Zato ne razmišljaj o tome da li je neka cura suviše iznad tvog nivoa, ili da nisi dovoljno zgodan i interesantan, nego posmatraj, da bi uočio one kojima možeš da pružiš ono na šta su spremne. Svaka koja ti uzvraća pogled, želeće makar da porazgovara sa tobom, da stekne neki utisak (i one prave procenu), zato ispravi ramena, uvuci stomak, nabaci smešak i gledaj oko sebe.

Devojka sa trbušnjacima

Ona je sportski tip, odlično izgleda, forma joj je savršena, slobodna je i samopouzdana, zna šta voli i šta želi. Pravi izazov! Sa njom ćeš razgovarati o letnjim sportovima na tlu, vodi i vazduhu, a ako se i sam baviš nekim, onda si na svom terenu. Ponudi joj zajedničke sportske aktivnosti, skijanje na vodi, ronjenje na mestu gde je potonula neka galija, izlet na obližnje brdo na kome se nalaze ostaci neke tvrđave… Pokaži joj da si i ti opušten, samopouzdan i da voliš avanture i izazove, jer nju neće zanimati čak ni za letnju avanturu neko ko je kilav i bez energije.

Devojka koja voli provod

U diskoteci i na letnjim partijima, ima puno devojaka koje nemaju ideju da rano ujutru ustanu i isplivaju dvadesetak kilometara, ili da dan provedu na plaži. One su tu zbog noćnog života i provoda i ponele su pune kofere svojih seksi krpica, koje nose na pocrnelom telu (postarale su se za boju u solarijumu, još pre mora, jer ko da gubi vreme na sunčanje?). Možda misliš da u startu nemaš šanse kod ovakvih cura, jer sigurno sve jure frajere pune love, ali to je negativno razmišljanje. Ako pokažeš koliko ti uživaš u partijanju, kako umeš da uhvatiš ritam i da pokreneš žurku, imaš veće šanse od svakog ukočenog lovatora. Još ako si pritom trezan, to je veliki plus, jer pokazuje da ne moraš da popiješ preterane količine alkohola da bi uspeo da se opustiš i igraš i da bi smogao hrabrosti da priđeš zgodnoj curi. Možda si ti ko zna koji po redu koji te noći pokušava da priđe najizazovnijoj partijanerki, ali ako joj pokažeš koliko si kul, verovatno imaš najveće šanse.

Wannabe TV

Editors choice