Zaljubljene cure umeju da budu ludo uporne. Ima neke veze generalno sa ženskim ludilom, ali žene su generalno najluđe po pitanju zaljubljenosti. Kad utripujemo da nekog moramo da imamo, obično nam uspe. Ima neke veze sa onim kosmičkim zakonom o ostvarivanju želja.

Kad nešto hoćeš bezuslovno, strasno i usredsređeno, obično to i dobiješ. Pošto je ovaj zakon obično praćen čuvenim Marfijevim zakonom, to što dobiješ, obično uopšte nije ono što si tražio.

Ponekad mi se čini da onaj sedobradi čikica na nebesima ima pakleni smisao za humor. Gori od svakog ovozemaljskog cinizma.

Kakve veze ovo ima sa tehnikom otkačinjanja zaljubljenog smora? O, pa kosmičke i ovozemaljske. A i paklene, naravno. I povrh svega, cinične.

zaljubljena zena1 Kako da otkačiš zaljubljenog smora

Dakle, nećete se oteti kad ona usredsredi svoje veštičje moći na vas. Ali trik je u tome da uopšte ne treba da se otimate. Ono što treba da radite, jeste da zadržite prisebnost i distancu. Pustite je da istera svoje. Provešćete se usput, nema sumnje. Ali samo se držite onoga što vama muškarcima inače odlično ide. Sledite liniju manjeg otpora. Budite mekušni, neodređeni i nezainteresovani po pitanju planova za budućnost. Budite tvrdoglavi, zadrti, naporni i odbrambeno nastrojeni u svemu što se tiče sadašnjosti.

Comments