Savremena, jaka i nezavisna žena je prirodni vođa, odlučna je i ambiciozna, ali je i dalje žena, izložena i ranjiva na svom putu nezavisnosti mnogo više nego muškarac. Jakoj ženi treba jak muškarac, koji će je razumeti i pružiti joj podršku i dozvoliti joj da računa na njega, iako je ona navikla da se oslanja samo na sebe.

Učestvujte u donošenju odluka

Možda vam je lakše da njoj prepustite dvoumljenje i odlučivanje, kad je već tako dobra u tome, ali to je izvlačenje. Njoj je potrebno da čuje vaše mišljenje i predloge, jer svaka odluka koju donosi, utiče na vaš odnos. Ako učestvujete, onda prihvatate svoj deo odgovornosti u partnerstvu, kao što svaka dobra veza zahteva.

Kako da podržite svoju jaku nezavisnu alfa ženku3 Kako da podržite svoju jaku, nezavisnu alfa ženku?

Budite njena zaleđina

Ako ona ne traži vašu pomoć, nemojte se osećati odbačeno, nego je pitajte šta možete da učinite i onda učinite to. Možda ne morate ni da pitate, prosto se pozabavite onim stvarima koje su njoj izmakle iz vida i koje bi propustila, da nije vaše pažnje. Obavite sve one dosadne stvari, koje čine zaleđinu, plan B, pomoćni izlaz, dok se ona bavi uzbudljivim planiranjem svog sledećeg poteza.

Comments