Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Kako da postignete temeljan neuspeh u ljubavnom životu

1/2

To je zaista lako, a verovatno i sami imate nekoliko dobrih saveta. Možda možete i knjigu da napišete. Ali ako ste mazohista, pokušajte sa ovim receptom.

Držite se neumoljivog standarda da uvek tražite sledeću najbolju stvar, dok pritom uopšte ne verujete da zaslužujete bilo šta dobro, odnosno, sve ono što vam ponekad padne u naručje. Takođe, dok tražite sledeću najbolju stvar, živite u prošlosti. Mučite se onim što ste izgubili, krivi ste. Zamišljajte ono što ste mogli da imate, a niste i nikada nećete, jer ne zaslužujete i jer ste budala. Budite ljuti na sebe, na ljubav, na ceo svet, na sve žene.

Svakoj sledećoj, osvetite se zbog svojih ljubavnih muka, tako što ćete joj pričati o svojoj savršenoj bivšoj ljubavi, neka bude sigurna da je ne vidite čak ni kao bledu kopiju, a kamoli kao osobu kakva jeste. Ne obraćajte pažnju na njena osećanja, to nije vaš problem. Vaš problem su vaša osećanja, a ona je tu da bi vam bila „tampon zona“ i da bi upila nešto otrova koji se cedi iz vas. Budite ozbiljan psihopata, žene obožavaju da ih takvi gaze i lome im srca. Budite težak ranjenik i tražite utehu, a kad vam je pružena, ponašajte se nazahvalno, detinjasto, sebično i surovo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tobias Sorensen (@thesorensen)

A onda gledajte šta ste uradili i mrzite sebe zbog toga. Recite (svakoj ženi) da je suviše dobra za vas i da je vi ne zaslužujete i ostavite je za njeno dobro. Učvrstite ženske predrasude o muškarcima bez srca, površnim, neodgovornim, nelojalnim dupeglavcima.

Razvijte očekivanja da drugi rade ono što vi ne radite i nećete da radite i unestite to kao standard u svaki odnos. Stavite trenutna zadovoljstva na prvo mesto i izbegavajte sve što zahteva vreme i napor.

Posvetite se pornografiji, to će vam pomoći da izgubite pojam o tome šta je realno u odnosu sa stvarnim ženama, pa ćete moći da ih tretirate kao seksualne objekte i očekivati da one uživaju u tome.

Wannabe TV

Editors choice