Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Devojke

Kako da pokažete samopouzdanje u ženskom društvu

1/2

Puno toga je rečeno o samopouzdanju – to je onaj jedan, najvažniji kvalitet, koji razlikuje dečaka od muškarca. Samopouzdanje privlači žene, a ovo su osnovni načini kako to funkcioniše. 

Žene ne žele da se zabavljaju sa dečacima – onima koje su majke vaspitale da budu dobri i poslušni i koji svoju pobunu protiv majčine tiranije na kraju iskazuju izdajom svojih partnerki, nepoštovanjem žena generalno, nepoverenjem u ljubav, emotivnom nedostupnošću i nesposobnošću da grade i održavaju stabilne i prisne emotivne odnose. Mnogi muškarci su i dalje dečaci, jer su tako odgajani, pa žene redovno postavljaju retoričko pitanje “šta nije u redu sa njima?”, na koje muškarci uzvraćaju sa “sve su one iste” produbljujući jaz i ne nalazeći rešenje za neskad u muško-ženskim odnosima. Prestanite da budete dečak, odrastite i postanite muškarac – nabavite samopouzdanje. Žene ne moraju da znaju na čemu se ono zasniva i da li ga vi zaista osećate, važno je da ga u svom ponašanju ispoljavate. Što ste uspešniji u tome, to je vaše samopouzdanje sve više pravo i autentično. 

Nije istina da morate biti finansijski nezavisni i uspešni, da biste bili privlačni ženama – ima muškaraca koji imaju šta da ponude u tom smislu, ali njihov stav je oklevajuć, oni ne veruju u sebe i to se vidi. A ima i onih drugih, koji su puni samopouzdanja, iako nemaju nikakvu zaleđinu za takvo ponašanje – oni zrače, a žene to vide i osećaju. 

Da biste delovali samopouzdano, potrebno je da navežbate neka ključna ponašanja, čiji će vas rezultati praktikovanja prirodno osnažiti i pomoći vam da to samopouzdanje usvojite i utemeljite. 

Hrabrost 

Morate skupiti hrabrost i obraćati se ženama – priđite onoj koja vam se sviđa, iskažite interesovanje, uputite kompliment, ne čekajte nikakav signal ili dozvolu, jer ona neće stići. Svejedno je ako vas žena koja vas zanima uopšte ne primećuje – primetiće vašu hrabrost da joj se obratite i da joj skrenete pažnju. Samopouzdanje vam ne služi ničemu, ako sedite sami sa sobom i ništa ne činite – beskorisno je, ako nemate akciju. Budite spremni da tolerišete neizvesnost, neprijatnost, odbijanje. Kada stupite u akciju, zauzmete stav, hodate, govorite i ponašate se kao da ste najsigurniji čovek na svetu, a ne osećate se tako, vi koristite hrabrost, tolerišući osećanje nesigurnosti i neprijatnosti. Čim shvatite da to radi, da niko ne zagleda i ne vidi ispod površine i da ljudi reaguju na vaš stav, ton, ponašanje, akciju (a ne na ono što krijete u srcu), postaće vam lakše i prirodnije da se ponašate samouvereno. 

Wannabe TV

Editors choice