Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Kako da priđeš devojci u nekoj svakodnevnoj situaciji

Kako da priđeš devojci u nekoj svakodnevnoj situaciji

1/2

Ne morate čekati vikend, da izađete u provod i možda sretnete neku devojku koja će vam se dopasti, niti je potrebno da onu pravu tražite preko interneta. Lepe, dobre i singl devojke i žene, nalaze se svuda oko vas, svakog dana, u svim mogućim situacijama. Rade za kasom u prodavnici u kojoj kupujete, ili i same kupuju u toj prodavnici, voze se istim prevozom kao i vi, ulaze u knjižare, pušte, banke, butike, restorane, hodaju ulicom – svakodnevno.

Naravno, one nisu na raspolaganju, iako vam možda uzvraćaju pogled, a možda i same razmišljaju o tome kako je tužno to što neko prijatno lice samo sretnu u prolazu i razmene poglede i što je kultura življenja takva, da smo usamljeni u gomili ljudi i sputani kod upoznavanja i izražavanja simpatija. Ako priđete devojci na ulici, verovatno će biti zbunjena, jer je to neobično i neočekivano i možda će se uplašiti i neće želeti da komunicira sa vama, ne zato što joj se ne sviđate, nego zato što se to obično ne radi. Ta ista devojka će rado prihvatiti piće i razgovarati sa vama, ako vas sretne u kafiću, u petak uveče – jer tako nalažu konvencije udvaranja.

View this post on Instagram

Mood 🖤 @couples_magazine

A post shared by Men's Confidence (@mens_confidence) on

Ali, budite mudri – ovakav pristup ima svojih prednosti, baš zbog toga što se ne očekuje. Devojku u autobusu ćete zateći spuštenog garda i nespremnu na udvaranje, pa će možda reagovati sasvim spontano, a svakako će biti polaskana što joj se dešava – nešto što se retko dešava. Zapamtite međutim, da faktor iznenađenja donosi i strah i odbrambenu reakciju, pa je vrlo verovatno da ćete izazvati sumnjičavost. Takođe, imajte u vidu da se prvi utisak ostavlja i stiče u prvih desetak sekundi i zato je važno da ne nastupite „manijački“ i napadno, nego da budete opušteni i delujete prijatno i iskreno i da imate malo stila i šarma.

Wannabe TV

Editors choice