Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Kako da prihvatiš njenu prošlost

Kako da prihvatiš njenu prošlost

1/3

U nekom trenutku u vezi koja postaje ozbiljna, upoznavanje i dublje povezivanje zahtevaće i da se pretrese neprijatna prošlost. U smislu da će sigurno biti neprijatna vama, a njoj će biti neprijatno da vam o tome govori.

Dakle, kad odlučite da to preturite preko glave, znajte da ta odluka uključuje da ćete na pitanja koja postavljate dobiti odgovore koji će vas uznemiriti. Ovo je veoma klizav teren i jedino što će vam olakšati frustrirajuće osećanje ljubomore i bespomoćnosti u odnosu na ono što se već dogodilo pre vas, kao i osude i osećanja da ste nekako izigrani, jer niste znali u koga se zaljubljujete, jeste spremnost da prihvatite njenu prošlost, kakva god da je bila.

Naravno, ne mislim na to da ćete saznati da je vaša ljubljena bila prostitutka ili kriminalac, ili da ima mentalnu dijagnozu, ali, pomislite na najgore varijante, pa će vam lakše pasti kad saznate da je bila ljubavnica oženjenog čoveka, da je imala abortus, ili da su je u mladosti privodili zbog pušenja trave.

Shvatate na šta mislim? Ne znate šta će iskočiti iz mraka prošlosti, koje od čudovišta koja vas posebno zastrašuju, događaji o kojima će ona bezazleno pričati, a od kojih će se vama dizati kosa na glavi, jer se kose sa vrednostima koje upravljaju vašim životom.

njena proslost  Kako da prihvatiš njenu prošlost

Wannabe TV

Editors choice