Potencijalni alfa mužjak u tebi čeka u dubinama tvoje genetike, da mu se obratiš i probudiš ga i prevaziđeš već jednom nesigurnost i sumnju u sebe i neuspeh kod žena. Ženama je privlačno samopouzdanje, preuzimanje inicijative i rizika, ali ako pokušaš to da odglumiš, neće funkcionisati. Zato probaj da usvojiš i praktikuješ neke savete za buđenje unutrašnjeg alfa mužjaka.

Obuci se tako da se izdvajaš iz gomile

U životinjskom svetu, naročito kod ptica, mužjaci su upadljiviji, šareniji, atraktivniji i raskošniji od ženki – na taj način skreću pažnju i prikazuju svoju izuzetnost. To ne znači da treba da izgledaš kao papagaj, nego da se obučeš sa malo više smelosti i stila, koliko da se izdvojiš iz gomile momaka u farmerkama i košuljama. Kombinacija koja će ti dati izgled alfa muškarca može da bude vrlo jednostavna – retro somotski sako, sa pripijenom belom majicom (ukoliko imaš mišićav torzo), ili belom košuljom, koju ćeš nositi raskopčanu. Možeš da dodaš bandanu oko vrata, a povrnuti rukavi (i na sakou i na košulji) su poželjni. Farmerice ne moraju da budu tesne, da bi prikazale tvoju zadnjicu i noge, ali nikako ne smeju da vise i izobličavaju ti figuru. Ako pomišljaš da ćeš izgledati suviše gej, ne brini – svaka devojka će se oduševiti kad shvati da ima posla sa dobro i smelo obučenim muškarcem, koji nije gej (one osećaju razliku, nepogrešivo).

Devojku koja ti se sviđa pozovi na sastanak, bez velike uvertire

Mnogi muškarci najviše poena gube kod žena beskrajnim odugovlačenjem – kao da nemaju osećaj za vreme i kao da ne shvataju da se posle nedelju dana flertovanja preko interneta ona već pita zašto je već nisi pozvao da se vidite, da li si uopšte za to zainteresovan ili sa njom prosto “ubijaš” pauze u realnom životu. Ne dozvoli da devojka počne da sumnja da sa tobom nešto nije u redu, ili da besni na čitav prevrtljiv, nepouzdan i nelogičan muški rod. Startuj je odmah – pozovi je na dejt i predloži mesto i vreme, to će joj laskati, pokazaće joj da imaš inicijativu i da znaš šta hoćeš i da ne gubiš vreme. Jednostavan poziv na čašicu razgovora, gde ćete uživo razmeniti sve ono što biste inače danima “kuckali” – takođe je nešto što će te izdvojiti od drugih. Spremnost na akciju, zainteresovanost, angažovanost – svaka cura će biti zainteresovana i poštovaće tvoju preduzimljivost.

Naravno, potrebno je da zatim ne pokušavaš istom brzinom da je odvedeš u krevet, već da se ponašaš pristojno i džentlmenski – alfa mužjak zna da je poželjan i spreman je da se odazove onog momenta kad ona to poželi, to je poruka koju želiš da joj pošalješ svojim ponašanjem i stavom.

Comments