Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Kako da razgovaraš sa curom koja ti se mnogo sviđa

Kako da razgovaraš sa curom koja ti se mnogo sviđa

1/3

Uporedi razgovor sa devojkom koja ti se baš sviđa, sa razgovorom sa nekim strancem, koga upućuješ kako da dođe do pristojnog restorana i šta da poruči. Osim po tremi koju imaš kad treba da komuniciraš sa onom od koje nešto očekuješ, stvar se ne razlikuje puno – ljubaznost, predusretljivost, laki razgovori o opštim stvarima, osmesi, iskrena želja da nekome bude prijatno.

Nađi izgovor da je pozdraviš

Šta da kažeš curi koja ti se sviđa? Za početak, kažeš joj “zdravo” ili “ćao” kad je sretneš negde na svom terenu. Na putu do prodavnice, u bloku, u prevozu, u svom omiljenom kafiću. Nastavak konverzacije može da bude u stilu “nisam te ranije viđao, a sad te često srećem” ili “često te viđam ovde u poslednje vreme” pa se onda predstaviš i pružiš ruku i nastojiš da čuješ njeno ime. Ako ga ne čuješ odmah, jer to se dešava i kad nemaš tremu, reci kako teško pamtiš imena i zamoli je da ponovi, pa ponovi nekoliko puta njeno ime glasno i reci joj da ćeš ga tako lakše zapamtiti i – osmehni se. Eto, led je probijen. U kafiću je možeš pitati šta pije, na bilo kom drugom mestu je možeš pozvati na piće kad bude bila slobodna.

Pomoć prijatelja

Malo timskog rada je sasvim u redu – neka vas upozna tvoj prijatelj, koji je možda ni sam ne poznaje, ali nema nikakav problem da joj priđe i skrene joj pažnju na tebe, da vas upozna i ostavi vas da se snalazite. Problem može da bude ako je prijatelj vrlo šarmantan i ne ume da se zaustavi, pa joj skrene pažnju na sebe umesto na tebe.

veze Kako da razgovaraš sa curom koja ti se mnogo sviđa

Wannabe TV

Editors choice