Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da razumeš i tretiraš žene (četvrti deo)

1/2

I na kraju ove serije nastojanja da vam približimo ženski rezon, osećanja i težnje, trebalo bi da bolje shvatate kako one razmišljaju, sa kojim se to problemima neprekidno suočavaju i zašto je neophodno da im pokažete poštovanje i ponudite oslonac. Žene nisu slabe, ali su izložene, okružene su nesigurnošću i pretnjama na fizičkom, emotivnom i socijalnom nivou. Ipak, svaka žena je drugačija i jedinstvena.

Kako da pristupite jednoj ženi, sa razumevanjem i poštovanjem, kako da nastupite tako da joj skrenete pažnju? Vežbajte tu širu perspektivu koju ste stekli, tako što ćete često inicirati komunikaciju sa ženama. Trenirajte. Sledeći put kad se nađete u prilici (a sve može biti prilika, vožnja liftom, čekanje u redu, odlazak na neki kulturni događaj, popodnevno ispijanje pića u omiljenom kafiću, šetanje psa…), izaberite jednu ženu i pokušajte da nekoliko minuta zamišljate da se nalazite u njenoj koži.

yoann boyer bHjESj14fqY unsplash e1593604038841 Kako da razumeš i tretiraš žene (četvrti deo)

Postavite sebi pitanja, kao što su  – Šta je to jedinstveno u njoj, šta je najvažnije u njenom životu, ono suštinsko za njen identitet, što ne možete otkriti tako što ćete samo gledati u nju? Šta ona misli o muškarcima koji se trenutno nalaze u njenoj blizini? Da li nekog od njih vidi kao potencijalnu pretnju? Kolika je verovatnoća da mene vidi kao najprivlačnijeg među prisutnim muškarcima? Kako se oseća u pogledu svog tela – koje delove voli, a koji joj se ne sviđaju? Zašto se obukla baš tako, na osnovu kog raspoloženja je odabrala te boje i detalje? Ko su njeni prijatelji? Kakve je muškarce birala za povremen seks i kako se oseća zbog toga, kako to utiče na njeno ponašanje i izbore? Da otkrije da je trudna, šta bi uradila? Da li se viđa sa nekim sada? Da li je sa njim zadovoljna? Je li to neko od prisutnih?

Wannabe TV

Editors choice