Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da sa partnerkom komuniciraš prijateljski ?

1/3

Ako ti je prijatelj malo sebičan, malo nemaran, sklon da te „ispali“ i znaš da na njega u nekim stvarima ne možeš da računaš, šta ćeš uraditi? Da li ćeš prestati da se družiš sa njim, da li ćeš ga optuživati i pozivati na odgovornost, da li ćeš se svađati sa njim zbog njegovog ponašanja, zahtevati da se koriguje i da te više poštuje? Da li ćeš „raskinuti“ sa njim? Verovatno ćeš biti ogorčen u nekim trenucima i povremeno ćeš se malo povući, ali ćeš nastaviti da održavaš prijateljstvo imajući na umu ograničenja tog odnosa. Nećeš prevariti i izdati prijatelja zato što si ljut na njega, da ga kazniš, ili da nahraniš svoj ego. Sa koje god strane pogledaš, prijatelji, ma koliko neodgovorni i nepouzdani bili, imaju bolji tretman nego što si pružio ijednoj ženi sa kojom si bio u emotivnoj vezi. I to nekako, nikako nije fer.

Emotivni odnosi nose veće zahteve i postavljaju više uslova, uglavnom zato što su za njih vezana nerealna očekivanja. Najmanji gest nepažnje i nezainteresovanosti partnera doživljava se kao odbacivanje i izdaja, partnerima ni izdaleka ne tolerišemo ono što kod prijatelja prihvatamo i prevazilazimo, slabosti i karakterne mane partnera nas ugrožavaju i užasavaju, dok se slabostima prijatelja ponekad samo blagonaklono podsmehnemo. Kako da izgradiš vezu, po uzoru na prijateljstvo, odnosno, na ono najbolje iz prijateljskog odnosa?

Wannabe TV

Editors choice