Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako da svojoj devojci budeš najgori momak ikad?

1/3

Zar su za to potrebne instrukcije? Pa čisto da vidiš, možda već jesi najgori momak, ali nisi uopšte svestan toga, možda postoji i neko takmičenje na kome se dobija nagrada za najgoreg momka, a možda želiš da budeš dobar momak a ne znaš kako – ako je ovo poslednje slučaj, onda radi sve suprotno od ovoga.

Daj joj nadu. Loša veza troši ovo gorivo u ogromnim količinama. Neka se nada da ćeš se promeniti, da ćeš se smiriti, da ćeš se posvetiti samo njoj, da će ti postati najvažnija u životu, da ćeš shvatiti da je voliš kao i ona tebe i da ćeš se njome oženiti. Ogromno mnogo materijala imaš za manipulaciju njenim nadanjima i očekivanjima. Čim osetiš da je ona toliko nezadovoljna da je spremna da te ostavi, počni da budeš sladak, romantičan, zaljubljen i strastven – od jednog takvog naleta, ona može da živi narednih šest meseci.

veza 22 Kako da svojoj devojci budeš najgori momak ikad?

Budi emocionalno nedostupan i distanciran i istovremeno posesivan. Divna kombinacija, koja će joj potpuno pomutiti mozak, jer je prilično nelogična. Šalji joj zbunjujuće, pomešane signale da ti nije potrebna i da je srećna što uopšte hoćeš da budeš sa njom, ali da ne dolazi u obzir da pomisli da bi mogla da bude sa nekim drugim, niti da uzvrati pogled nekome ko pokazuje interesovanje. „Ne trebaš mi, ali si moja“ poruka može da se protumači kao kompliment, a njen um zaslepljen nadom i iluzijama to će tako i protumačiti. Ona će odbaciti prvi deo poruke i držati se drugog, u kome nalazi objašnjenje da je tvoja ljubomora i posesivnost znak ljubavi i vezanosti za nju.

Wannabe TV

Editors choice