6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Jesenji odevni komadi koji će ti biti najpotrebniji u narednom periodu

Kako da u vezi pronađeš slobodu

Kako da u vezi pronađeš slobodu

2/3

Da li ti ovo deluje poznato? Iz sopstvenog i iskustva tvojih prijatelja i muškaraca u tvom okruženju. Analizirajmo situaciju.

Kad se pojave osećanja (u prvom periodu zaljubljenosti) oboje su srećni i ne brinu mnogo zbog onog što budućnost može da donese. Ali u nekom trenutku, muškarac počinje da uzmiče i distancira se. On oseća da je na ivici duboke povezanosti i to u svom umu i srcu izjednačava sa zarobljenošću. Ako dozvoli sebi da je potpuno voli, onda ne može da kontroliše ishod. A sa ovim strahom se ne suočavaju samo muškarci, nego i žene. Ne prepuštaju se odnosima u potpunosti, jer se plaše neizvesnih ishoda.

seksi devojka1 Kako da u vezi pronađeš slobodu

U ovom trenutku, devojka oseća da se on udaljava ne zato što je ne voli, nego zato što strahuje da se prepusti i počinje da vrši pritisak. Ona oseća da je to njena šansa da dobije ono što hoće – posvećenu vezu. Ona želi da veza bude eksluzivna i ona je na dobrom putu, jer muškarac duboku vezu poistovećuje sa ekskluzivnošću. Ako postoje osećanja i povezanost, a ne postoji posvećenost i vernost, on se neće prema ženi odnositi sa istim poštovanjem, kao u posvećenoj vezi. U vezi koja nije eksluzivna, muškarac ima šansu da oseća ljubav i povezanost, a da istovremeno bude slobodan, ali on time nije zadovoljan – jer istu tu slobodu ima i ona. Glupo je, frustrirajuće je, ali je tako.

U ovoj fazi, on počinje da štiti svoju slobodu, jer ne podnosi pritisak. Ona mu ne kaže tačno šta želi, pokušavajući da se izbori za ono što hoće i da se zauzme za sebe i za vezu, ona zahteva posvećenost, dok zapravo želi potpunu bliskost, povezanost, razumevanje i prihvatanje – jer to je ono što ona podrazumeva u svojoj potrebi za posvećenom vezom.

Oni raskidaju, u nerazumevanju, strahu, ogorčenosti i razočaranju, jer on bira slobodu.

Wannabe TV

Editors choice