Čak i ako prilagodljivost nije vaša jača strana, potrebno vam je sasvim malo truda da svojoj devojci pokažete da vam je stalo do nje.

Nije potrebno da se menjate, ali sa malim ustupcima, možete u mnogome podići kvalitet vaše veze i delovati kao pravi džentlmen.

Navodimo vam nekoliko saveta, čija će primena sigurno usrećiti vašu devojku.

Ponađite svoju žensku stranu

vi i devojka Kako da usrećite svoju devojku

Ne treba da odjednom postanete izfeminizirani (ne treba ni postepeno), već da prosto odbacite kompleks mačo muškarca i opustite se sa svojom devojkom. Tada biste mogli i da zajedno odgledate neki romantični film, a da se ne osećate manje muževno zbog toga.

Pamtite stvari

Obično su devojke te koje pamte godišnjice veze, ime vašeg omiljenog fudbalera, ili psa koga ste imali u detinjstvu. Potrudite se i vi da upamtite neke stvari koje vam ona govori o sebi, i to će vam biti od velike koristi kada joj, na primer, kupujete rođendanski poklon.

Pripazite šta je prikladno u kojoj situaciji

veza Kako da usrećite svoju devojku

Sasvim je u redu da budete potpuno opušteni kada ste sami sa njom, ali kada ste sa njenim prijateljicama, stalno ste pod lupom. Sve što treba da uradite je da promislite stvari koje ćete reći i uraditi, čime ćete izbeći nepotrebnu kritiku.

Javljajte se na telefon

Samo pojačavanjem tona na vašem telefonu možete da spasite vašu vezu od nepotrebne brige, ljubomore ili prepirki.

Imajte planove za budućnost

razumevanje Kako da usrećite svoju devojku

Devojke po prirodi brinu o budućnosti više od muškaraca. Ako ste joj se dopali jednom, ne znači da ćete joj se dopadati uvek. Devojke žele zrele muškarce koji imaju dugoročne ciljeve. Poradite na tome.

Jasna Stanić

 

Comments