Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Kako da zadržite devojku

U savremenim odnosima nemate mnogo manevarskog prostora. Mačo ponašanje se ne ceni, savremene devojke ne očekuju savršenog muškarca koji će ih fascinirati svojom snagom i nepokazivanjem osećanja. One žele stvarnu osobu, koja će sa njima deliti sve aspekte svog života, koja će im dozvoliti da joj se približe intimno i duboko upoznaju i one skrivene delove duše. Kada sretnete kvalitetnu devojku, pustite je da vas vidi i doživi i ispod površine koju pokazujete, jer ćete sa njom rasti i razvijati se, a to je jedini način da ostanete zajedno. 

Dozvolite joj da i ona vas zaštiti. Ne morate uvek da budete jaki, jer ona u vašoj slabosti vidi ljudskost i neće vas osuđivati. Kada vam je potrebna pomoć, obratite joj se, ona će vam je rado pružiti, šta god da je u pitanju, jer vam želi sve najbolje. I prihvata vas, mnogo više i dublje nego što mislite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tobias Reuter (@tobiasrtr)

Pokažite joj da je važna. Ako uzimate njenu naklonost, pažnju i brigu zdravo za gotovo, ona to primećuje i to je boli. U početku, pomisao da vam nije dovoljno važna može je navesti da se trudi više, ali to vodi u toksične, a ne zdrave i ravnopravne odnose i ona to neće dugo trpeti. Ubrzo će se povući i zatvoriti. Pružite joj ljubav, divljenje, poštovanje i poverenje koje zaslužuje, neka se kupa u vašoj pažnji i oseti vašu zahvalnost – od toga neće postati „razmažena“ i neće pokušavati da „iskoristi“ svoju „povlašćenu“ poziciju. Sve to pod navodnicima su prevaziđeni koncepti muško ženskih odnosa, kojima je zaista vreme da ubrzano evoluiraju. Kada je sigurna da je tačno tamo gde treba da bude, da dobija ono što zaslužuje, moći će da vam potpuno veruje i da vam se preda.

Recite joj kako se zaista osećate. I to u svakoj situaciji. Savremena devojka očekuje da ste dovoljno povezani sa svojim osećanjima da znate da ih prepoznate i da shvatate zašto je to važno. Ako ne znate, zamolite je da vam u tome pomogne, da vas uputi. Takođe, nemojte pokušavati da prikrijete koliko vam je stalo, jer time ćete kod sebe hraniti nesigurnost, a kod nje podstaći osećaj da niste dovoljno otvoreni, da ste na distanci i da vas nešto plaši. Ako je to zaista tako (niste dovoljno otvoreni i bliskost vas plaši), poverite joj i to. Svaki pomak na polju komunikacije sa sopstvenim osećanjima i spremnost da ih podelite sa njom, donosi učvršćivanje i produbljivane odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDREA (@andreafaccio)

Nikada je nemojte izneveriti. Poverenje prevazilazi vernost. Poverenje je stvar samopouzdanja da nekome dozvolite da vas vidi kakvi stvarno jeste, bez straha da neće umeti to da ceni i da će se uplašiti i udaljiti od vas zbog vaših slabosti i mana (koje svakako nećete uspeti da sakrijete, koliko god se trudili). Kada joj se otvorite sa punim poverenjem, kada je pustite u svoj unutrašnji svet, ona će želeti da ostane tu i neće hteti nikuda da ode.

Budite prisutni. Budite osoba koja je tu kada život ne može biti bolji i budite tu i kada postane teško i gore od toga. Neka zna da može da se osloni na vas, kao što i vi znate da se možete osloniti na nju. Neka se sumnja i ljubomora nikada ne pojave među vama, a ako se i pojave, udružite se da im pronađete uzroke i da se još bolje razumete i zbližite.

Naslovna fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice