Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Kako da znaš da ona ne glumi orgazam

Kako da znaš da ona ne glumi orgazam

Samo 20 odsto muškaraca izjavljuje da je sigurno u to da njihove partnerke ne glume orgazme i da se ne dešava da seksualni čin prođe bez vrhunskog zadovoljstva žene, jer se oni uvek maksimalno potrude – za njih je ženski vrhunac dokaz njihove vrednosti u krevetu. Ovakav stav je dovoljan da ženu koja inače nema problema sa uživanjem, navede da odglumi orgazam, ako procenjuje da nije raspoložena da se uživljava, da bi to trajalo suviše dugo i da joj prosto nije do toga – da ne bi povredila njegov ponos.

Ako ste rešili da se bavite detektivskim poslom i da uočite i istražite sve znake, jer vam je potrebno da se uverite da je partnerka doživela vrhunac (a s obzirom na obzire koje žene izgleda tako često imaju, pa zbog njih lažiraju vrhunsko zadovoljstvo) naučnici ukazuju na neke nedvosmislene pokazatelje:

Chillen with babe on the amazing @casper mattress

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Grčenje vaginalnih mišića, koje možete osetiti na penisu, ako ne baš kao pulsiranje, onda kao stezanje i osećaj da je postala uža. Javljaju se takođe i grčevi i nekontrolisani pokreti ruku i nogu, a dah postaje kratak i ubrzan – u trenutku kad doživljava orgazam, ona zastaje (zadržava dah), a bradavice se ukrute i koža na grudima pocrveni, zbog priliva hormona.

Ako imaš dovljno koncentracije da u tom trenutku razgledaš, zapažaš i detektuješ različite senzacije (njene i svoje), samo napred, ali stručnjaci takođe savetuju da ne brineš previše oko toga, jer žene kažu da, čak i kad odluče da odglume završnicu, to uopšte ne znači da one ne uživaju u seksu.

Tokom istraživanja, najveća moždana aktivnost u centrima za zadovoljstvo registrovana je tokom seksa, za vreme prepuštanja senzacijama koje vode do orgazma, a da neposredno pre samog vrhunca ova aktivnost naglo opada. Kod muškaraca je međutim uočeno da je ova moždana aktivnost najveća baš za vreme ejakulacije, odnosno, u trenucima doživljavanja vrhunca.

Razlike između muškog i ženskog mozga su u ovome na muškoj strani, zato nemoj insistirati, ako tvoja partnerka teže i ređe doživljava orgazam, već nauči da slediš njenu dinamiku i da se potrudiš onda kad ona oseća da može da se uključi i prepusti i uživaj u seksu, koji je njoj takođe sve vreme uzbudljiv i prijatan.

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice