Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Kako da znaš da ona ne glumi orgazam

Kako da znaš da ona ne glumi orgazam

Samo 20 odsto muškaraca izjavljuje da je sigurno u to da njihove partnerke ne glume orgazme i da se ne dešava da seksualni čin prođe bez vrhunskog zadovoljstva žene, jer se oni uvek maksimalno potrude – za njih je ženski vrhunac dokaz njihove vrednosti u krevetu. Ovakav stav je dovoljan da ženu koja inače nema problema sa uživanjem, navede da odglumi orgazam, ako procenjuje da nije raspoložena da se uživljava, da bi to trajalo suviše dugo i da joj prosto nije do toga – da ne bi povredila njegov ponos.

Ako ste rešili da se bavite detektivskim poslom i da uočite i istražite sve znake, jer vam je potrebno da se uverite da je partnerka doživela vrhunac (a s obzirom na obzire koje žene izgleda tako često imaju, pa zbog njih lažiraju vrhunsko zadovoljstvo) naučnici ukazuju na neke nedvosmislene pokazatelje:

Chillen with babe on the amazing @casper mattress

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Grčenje vaginalnih mišića, koje možete osetiti na penisu, ako ne baš kao pulsiranje, onda kao stezanje i osećaj da je postala uža. Javljaju se takođe i grčevi i nekontrolisani pokreti ruku i nogu, a dah postaje kratak i ubrzan – u trenutku kad doživljava orgazam, ona zastaje (zadržava dah), a bradavice se ukrute i koža na grudima pocrveni, zbog priliva hormona.

Ako imaš dovljno koncentracije da u tom trenutku razgledaš, zapažaš i detektuješ različite senzacije (njene i svoje), samo napred, ali stručnjaci takođe savetuju da ne brineš previše oko toga, jer žene kažu da, čak i kad odluče da odglume završnicu, to uopšte ne znači da one ne uživaju u seksu.

Tokom istraživanja, najveća moždana aktivnost u centrima za zadovoljstvo registrovana je tokom seksa, za vreme prepuštanja senzacijama koje vode do orgazma, a da neposredno pre samog vrhunca ova aktivnost naglo opada. Kod muškaraca je međutim uočeno da je ova moždana aktivnost najveća baš za vreme ejakulacije, odnosno, u trenucima doživljavanja vrhunca.

Razlike između muškog i ženskog mozga su u ovome na muškoj strani, zato nemoj insistirati, ako tvoja partnerka teže i ređe doživljava orgazam, već nauči da slediš njenu dinamiku i da se potrudiš onda kad ona oseća da može da se uključi i prepusti i uživaj u seksu, koji je njoj takođe sve vreme uzbudljiv i prijatan.

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice