Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Kako da znaš da ona ne glumi orgazam

Kako da znaš da ona ne glumi orgazam

Samo 20 odsto muškaraca izjavljuje da je sigurno u to da njihove partnerke ne glume orgazme i da se ne dešava da seksualni čin prođe bez vrhunskog zadovoljstva žene, jer se oni uvek maksimalno potrude – za njih je ženski vrhunac dokaz njihove vrednosti u krevetu. Ovakav stav je dovoljan da ženu koja inače nema problema sa uživanjem, navede da odglumi orgazam, ako procenjuje da nije raspoložena da se uživljava, da bi to trajalo suviše dugo i da joj prosto nije do toga – da ne bi povredila njegov ponos.

Ako ste rešili da se bavite detektivskim poslom i da uočite i istražite sve znake, jer vam je potrebno da se uverite da je partnerka doživela vrhunac (a s obzirom na obzire koje žene izgleda tako često imaju, pa zbog njih lažiraju vrhunsko zadovoljstvo) naučnici ukazuju na neke nedvosmislene pokazatelje:

View this post on Instagram

Chillen with babe on the amazing @casper mattress

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Grčenje vaginalnih mišića, koje možete osetiti na penisu, ako ne baš kao pulsiranje, onda kao stezanje i osećaj da je postala uža. Javljaju se takođe i grčevi i nekontrolisani pokreti ruku i nogu, a dah postaje kratak i ubrzan – u trenutku kad doživljava orgazam, ona zastaje (zadržava dah), a bradavice se ukrute i koža na grudima pocrveni, zbog priliva hormona.

Ako imaš dovljno koncentracije da u tom trenutku razgledaš, zapažaš i detektuješ različite senzacije (njene i svoje), samo napred, ali stručnjaci takođe savetuju da ne brineš previše oko toga, jer žene kažu da, čak i kad odluče da odglume završnicu, to uopšte ne znači da one ne uživaju u seksu.

Tokom istraživanja, najveća moždana aktivnost u centrima za zadovoljstvo registrovana je tokom seksa, za vreme prepuštanja senzacijama koje vode do orgazma, a da neposredno pre samog vrhunca ova aktivnost naglo opada. Kod muškaraca je međutim uočeno da je ova moždana aktivnost najveća baš za vreme ejakulacije, odnosno, u trenucima doživljavanja vrhunca.

Razlike između muškog i ženskog mozga su u ovome na muškoj strani, zato nemoj insistirati, ako tvoja partnerka teže i ređe doživljava orgazam, već nauči da slediš njenu dinamiku i da se potrudiš onda kad ona oseća da može da se uključi i prepusti i uživaj u seksu, koji je njoj takođe sve vreme uzbudljiv i prijatan.

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice