Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

1/2

Kad se žene pitaju šta sa vama muškarcima nije u redu, one upravo misle na to – na bezbroj poznatih slučajeva (u kojima su i same bile akteri), u kojima su stabilne, pametne, lepe, hrabre, pune ljubavi, preduzimljive i na svaki način kvalitetne žene, osećale da ih partneri ne cene, da ih uzimaju zdravo za gotovo, da su dovoljni sami sebi i da na neki neshvatljivo nedorastao i sebičan način smatraju da je to dovoljno i za njihove partnerke, da uopšte ne moraju ništa da čine da bi bili voljeni, ili pokazali ljubav.

Osećale su se ignorisano, neshvaćeno, kao da ih partneri ne vide i ne čuju, kao da sva njihova vrednost ne ostavlja nikakav utisak i počinjale su da se pitaju da li su one uopšte normalne, da li imaju previše toga za davanje, da li previše očekuju od muškaraca, da li moraju da ostanu same, zato što nikome ne treba toliko toga, ili moraju da se umanje i postanu obične, da bi bile prihvatljive.

A nakon patnje, brige i rezignacije, naljute se i počnu da se pitaju šta sa muškim svetom nije u redu? Zašto su tako zatvoreni u sebe, tako ograničeni sobom, tako nezainteresovani za razmenu, tako dosadni…

Da, tako se oseća žena svesna sebe, svojih vrednosti i sposobnosti, koja raspolaže svojom emotivnom dubinom i koja sa pitanja “šta nije u redu sa mnom” posle temeljne analize i nalaza da obiluje kvalitetima, prelazi na pitanje “šta nije u redu sa njima”, onima koji ne vide, ne vrednuju i nije im potrebno ništa od tih njenih kvaliteta.

Iz muške perspektive diskutabilno je ko je uopšte ona prava, jer, oni to uglavnom zaključuju tek kad im pođe za rukom da tu ženu oteraju od sebe, a onda jadikuju i teše se uz alkohol i pesme za seču vena, često izgovarajući ono prepoznatljivo “kako sam bio glup”. Da li se i jedan opametio posle ovakvog uvida, nije poznato – taj podatak ne beleži ni jedna statistika, a nije dostupan ni u ženskim krugovima u kojima se razmenjuju takve informacije.

Wannabe TV

Editors choice