Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Kako pravi muškarci tretiraju žene

Kako pravi muškarci tretiraju žene

1/3

Sigurno si čuo kako se žene žale na muškarce, čak i ako nisi prisluškivao i nisi hteo to da čuješ. Odavno više žene ne prećutkuju ono što prebacuju muškarcima, pišu o tome, pričaju i nastoje da isprave posledice patrijarhata i da edukuju žene o samopoštovanju i muškarce o korektnom ponašanju. Evo sasvim konkretnih uputstava o tome šta to znači tretirati ženski svet kako dolikuje, odnosno, ponašati se prema ženama i prema voljenoj osobi kao pravi muškarac.

Budi iskren

Ovo je veliki i težak zadatak, jer i najiskreniji ljudi ponekad lažu, ili makar prećutkuju. Za iskrenost je potrebna hrabrost i zrelost, a pre svega, sposobnost da budeš iskren prema sebi. Ako ne lažeš sebe, lakše će ti ići iskrenost prema devojci. To uglavnom znači da treba da budeš iskren u pogledu svojih osećanja. Ako ti se devojka sviđa, zaljubljen si, voliš je, reci joj to. Ako nisi toliko zainteresovan kao ona, nemoj se igrati sa njenim osećanjima, reci joj kako stvari stoje sa tobom, da bi znala na šta može i ne može da računa. Laž je neprijatelj ljubavi i ako si u posvećenoj vezi i stvarno ti je stalo, naići će trenuci kada će iskrenost, odnosno, izazov, testirati stabilnost veze. Veliki je poduhvat biti iskren kada je teško i neprijatno i bolno, ali je neophodno. Jer ljubav može da podnese iskrenost, može i da oprosti laž, ali ne može da opstane u laži.

Ne skrivaj svoje navike

Devojke nisu blesave, znaju da gledaš porniće, piješ, rekretivno se drogiraš, provodiš sate na kompjuteru igrajući igrice. Ne pokušavaj to da sakriješ da bi se predstavio u boljem svetlu, odnosno, upotrebi pravilo i savet broj jedan – budi iskren u pogledu onoga što radiš ili ne radiš kad nisi sa njom. Neka osoba sa kojom si od početka bude načisto sa tobom, da bi mogla da te prihvati takvog kakav si. To je mnogo zdravije i realnije, koliko god nezdrave tvoje navike bile.

veza1 Kako pravi muškarci tretiraju žene

Wannabe TV

Editors choice