Muškarci se ne lože na horoskop kao žene, to je svima poznato. Međutim, ukoliko jurite neku ribu već duže vreme, a znate da se ona kao svako žensko loži na horoskop, nije na odmet da pročitate šta kažu zvezde, kako se koja ljubi.

Ipak, treba se pripremiti. Šta ako je neka nežna romantična dušica, a ti navališ ko sivonja? Ili je ipak neka mačka koja voli grubo, a ti kreneš da se femkaš.

Zakaži piće, ispeglaj košulju, a mi ćemo ti reći kako da je poljubiš tako da joj pomeraš pamet!

Kako se ljube horoskopski znaci Kako se ljube horoskopski znaci?

Kako se ljubi Ovan?

Poljubac žene Ovna je upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

Kako se ljubi Bik?

Ženu Bika poljubi lagano, senzualno i čvrsto, ako hoćeš da je oboriš sa nogu! Veze Bikova traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti, a za vreme poljupca držati za ruku.

Kako se ljubi Blizanac?

Poljubac Blizanca je drugačiji, zanimljiv i promenljiv. Blizanci te kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraš da se strpiš i dobro ispričaš sa njom, pre nego što pređeš na akciju. Pripremi spiku ako hoćeš da je osvojiš!

Comments