Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako se u vezi ponaša najbolja devojka

1/2

Možda imaš svoj tip i možda imaš sreće da taj tip izgleda ne nose one zbog kojih se osećaš loše i sa kojima ne znaš na čemu si. A možda ne znaš šta je ono što tražiš od devojke i kako se u vezi ponaša zaista kvalitetna osoba.

Ona veruje u tebe

Ohrabruje te da slediš svoje snove i veruje da ćeš jednog dana ostvariti ono što želiš. Ne sumnja u tebe i podržava te i podseća na tvoju vrednost, onda kad sam sumnjaš u sebe.

Pruža ti podršku

Ona želi da sve tvoje važne trenutke podeli sa tobom. Bilo da se radi o tvom hobiju, nekom sadržaju u kome uživaš, takmičenju na kome učestvuješ, razgovoru za posao – ona je tu da navija za tebe, da sa tobom proslavi uspeh i da te uveri da je sve u redu i da ćeš sledeći put blistati i da ne treba da odustaješ, ako pretrpiš poraz.

Brine za tebe

Ona želi da budeš zadovoljan i da ti bude dobro, a kad nije, brine za tebe i trudi se da te uteši i da ti ugodi. Doneće ti tvoje omiljeno pivo, ili sladoled, kad imaš težak dan, skuvaće ti supu i čaj kad ti nije dobro, radiće za tebe male stvari, koje svet čine boljim mestom.

Sluša te

Kada govoriš o svojim brigama i problemima, željama i planovima, ona te pažljivo sluša i pamti sve što govoriš. Stalo joj je da te upozna, ozbiljno te shvata i poštuje tvoje želje i osećanja. Slušaće te kad govoriš o bilo čemu što ti je važno i pokušaće da razume i ono što joj inače prolazi ispod radara, ili je baš i ne zanima.

Možeš da se osloniš na nju

Ona će biti tu za tebe, kad god ti je potrebna. Čak i ako joj kažeš da to nije ništa naročito i da ne mora da se „cima“, ona će biti tu, jer prepoznaje i one trenutke kada ne želiš da priznaš da ti je potrebna.

Biće iskrena

Ona te neće lagati, čak i ako je istina koju ti saopštava neprijatna i bolna. Najbolja devojka koju možeš da nađeš zna da je iskrenost važnija i vrednija od zaštite osećanja. Osim toga, ona ima poverenja u tvoju snagu i spremnost da se suočiš sa neprijatnim istinama.

Wannabe TV

Editors choice