24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

1/2

Žene vas posmatraju i uočavaju znake koji pokazuju kakvi bi ljubavnici mogli biti, odnosno, da li bi se razočarale, ili ne, i kao što vi odajete te znake, bili toga svesni ili ne – odaju ih i one, pa vredi malo izoštriti svoju percepciju. Njene obline od kojih ne možeš da odvojiš pogled, nisu nikakva garancija da je ona vatrena ljubavnica, ali neki drugi znaci je odaju. Obrati pažnju na sledeće pokazatelje:

Njen stav i ponašanje

Njeno držanje, sloboda sa kojom se kreće, način na koji se smeje, razgovara sa drugima, gestikulira – odaju njen stepen samouverenosti i njen stav. Žena koja je sigurna u sebe, ponaša se nesputano, ali nije ni nametljiva, prosto je prirodno otvorena, raspoložena, radoznala i komunikativna. Ona se u ljubavi predaje i uživa bez ikakve zadrške. Ako te više intrigira tiha i dostojanstvena žena koja deluje hladno, možeš da očekuješ da je zahtevna ljubavnica koju nije lako zadovoljiti i koja nije mnogo raspoložena da ispunjava tvoje želje.

Izbor pića

Na ovu temu su sprovedena obimna istraživanja, koja su utvrdila da devojke koje piju vino češće imaju konzervativne stavove i nisu baš samouverene po pitanju svog seksepila i muškaraca. One koje piju žestoka pića su opuštenije, a ako biraju votku, onda su obično dominantne i imaju inicijativu (i u životu i u krevetu). Tekilu vole zabavne, druželjubive cure, spremne na avanturu.

Odnos prema hrani

Ko ume da uživa u hrani, ume i u seksu, poznato je od davnina i navodi se čak i kao poslovica “kakav na jelu, takav na delu”. Senzitivne ljubavnice vole da jedu i rade to polako, uživajući u svakom zalogaju, one koje jedu brzo i bacaju se na hranu halapljivo – takve su i u krevetu (i verovatno imaju multiorgazmičke sposobnosti). Ona koja se dugo predomišlja dok ne izabere šta će jesti, ima potrebu za dugom i temeljnom predigrom.

Wannabe TV

Editors choice