Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kakvu vrstu ljubavi ona želi prema horoskopskom znaku?

1/3

U želji da usrećiš devojku do koje ti je stalo, možda praviš promašaje koje bi izbegao, da si od početka imao u vidu karakteristike njenog horoskopskog znaka. Evo kako vole da budu voljene pripadnice svih zodijačkih znakova.

Ovan

Ona želi da joj budeš najbolji prijatelj. Devojka u znaku Ovna želi vezu u kojoj će voditi zanimljive razgovore, želi da deli sa tobom fascinacije i otkrića o svetu u kome živite. Takođe, želi vezu u kojoj će biti opušteno i zabavno, u kojoj ona može da bude malo šašava. Ona želi da budeš njen najbolji prijatelj, njen ljubavnik, njena osoba od poverenja i njen životni partner. Ako ti je stalo do nje, uveri je da si joj prijatelj jednako koliko i ljubavnik.

Bik

Ona želi perfektnu vezu – kao sa Instagrama. Veoma je estetski orijentisana, veoma samostalna i aktivna individua i želi da je fasciniraš, da je oboriš s nogu, a želi da to i svima pokaže. Ona hoće da se ponosi tobom, pa je potrebno da budeš veoma samouveren, da vodiš računa o sebi – i da joj pružiš svaki razlog da svima želi da pokaže kako se dobro slažete i kako si sjajan.

horoskop 2 Kakvu vrstu ljubavi ona želi prema horoskopskom znaku?

Blizanci

Ona želi da se povežeš sa njom, kao niko ranije. Blizanci su najstrastveniji znak u horoskopu, ali su i veoma vetropirasti. Ako želiš da je zadržiš, potrebno je da se sa njom povežeš na način koji će joj stalno držati pažnju – duboka osećanja, potpuna bliskost i poverenje, intelektualna i emotivna razmena i mnogo strasti. Treba joj da stalno bude zainteresovana za tebe.

Rak

Njoj je potrebno da ti potpuno veruje. Rakovi su veoma emotivni, ali i veoma nepoverljivi. Ona zna koliko je ranjiva i ako je povrediš i izneveriš, to će teško preboleti, teže nego ijedna druga pripadnica zodijačkog kruga. Kad jednom spusti odbranu izgrađenu oko svog osetljivog srca, ona je tvoja zauvek i potrebno joj je da u potpunosti opravdaš njeno poverenje. Budi njen najbolji prijatelj, njena najveća podrška i obožavalac i strastveni ljubavnik.

Wannabe TV

Editors choice