Vidi, da ja provodim toliko vremena razmišljajući o ženama, oboleo bih od prijapizma. Kako čovek da razmišlja o ženama apstraktno? Kao, zašto mi je ono rekla i šta je mislila kad se onako smeškala i šta je njoj u glavi, pa to ni skener ne može da provali. Ja kad mislim o ženama, ja ih nekako, hmmm, vidim. A kad ih gledam, one nekako nisu, hmmm, obučene. Kontaš? I onda mi se vršnjak ukoči, jer od gledanja nema vajde, osim ako ne vodi u akciju. I sad zamisli da ja stalno mislim na žene, pa ne bih mogao pantalone da zakopčam nikad. I nikud ne bih mogao da idem takav. Možda bi me roknula srčka, pregrejao bi mi se mozak, pa bih overio od uzbuđenja.

Ne radi to tako ćero, ja da ti kažem. I što se vi cure više upinjete da nas shvatite, samo ćete se sve više nervirati. Što izmišljate zagonetke tamo gde ih nema?

men women1 Koči ćero: Isključi taj skener i drmni jednu ljutu

Nemoj da se buniš što ne mislim mnogo na tebe. Jer to nije zdravo, ni za mene ni za tebe. Da ti objasnim. Sad sam ja na poslu i čukaram neku tabelu i upoređujem neke vrednosti i odjednom počnem da mislim na tebe. Prvo, to ne može tek tako odjednom, nego nešto bi moralo da me asocira. Recimo, koleginici ispadnu papiri iz štampača i ona se naguz…izvinjavam se, savije se da ih podigne i meni se di… mislim, ja se setim tebe i digne mi se. I onda više nisam sposoban da gledam u tabelu, nego tražim neko rešenje i gledam u du…mislim, zadubim se u misli i da me neko ne bi provalio, otšunjam se do toaleta. A tamo koleginica pere ruke, ja se slučajno protrljam o nju dok prolazim i onda…ma pu, pu, daleko bilo, svašta bi moglo da se desi.

Šta koja koleginica, ne skreći sad sa teme, objašnjavam ti kako muškarcu radi mozak.

I zatekne nas direktor u wc-u i popijem otkaz! Ozbiljna je to stvar i treba da se mrštiš. Evo Baju zamalo pre neki dan uhvatila šefica sa onom raspuštenicom, ma malo je falilo. A opasna je ta ženska, šta koja, ma ta bre, iz administracije, ne srećem je uopšte, nego Baja sa njima tamo stalno nešto koegzistira i asistira, naložio se k’o majmun. Šta me gledaš tako?

Bi ti htela da ja stalno mislim na tebe, pa da nisam sposoban ništa da radim i da me neko iskoristi u wc-u?

Ej bre, gde ćeš? Šta ti je sad? Stani, ćero, ej pa zajebavam se…juu, što ima tešku ruku! Prgava ženska, nema šta. I šta sad ja da radim? A mogli smo lepo da se zezamo celo veče i sad ništa.

Alo, koleginice? Doneo sam neke tabele, nisam stig’o juče da ih završim na poslu, zgaziće me šefica. Aj’ pomozi kolezi. Da dođem kod tebe? Za pola sata? Carica si, keve mi. Evo stižem, samo da se tušnem.

Boban Boban

Comments