Kaže meni ortak, a ne zaljubljujem se ja više. Nisam lud. Svaki put kad sam se zaljubio, najeb’o sam. Čim žensko oseti da si lud za njom, počne da te drnda. Dok je ne tretiraš dva posto, lomi se oko tebe. Što sam gori prema njima, više me vole. Evo sad me tri cure proganjaju. Jedna starija, razvedena, ima dete, jedna mlada profesorka i jedna klinka.

Sve tri ih lažem i držim na odstojanju i sve se seku na mene. I sve ih karam, boli me uvo. Koja mi se najviše sviđa? Pa šta znam, ova matora me najmanje smara, nema kad. Dete, pos’o, kuća, kad se dogovorimo, padne rekreacija, ne moram da je šetam. Vesela neka žena, dobro se zezamo. Nego, stalno me zove da prenoćim, kao, tako bi joj bilo zgodnije. Aha, a ujutru, ajd’ odvezi malog u školu, usput ti je, ma ne pada mi na pamet da se petljam.

A profesorka, e ta je baš slatka. Nego u nezgodnim je godinama, još malo pa tri banke. Ta bi da se uda i da se plodi i razmnožava. Stalno me ubeđuje da ne stavljam kondom, zna ona tačno kad su joj plodni dani, a kad nisu. Ma ne sumnjam. Ali znam i ja tu taktiku. Kako šta bi mi falilo? Da pravim decu i da se ženim? Pa nisam rek’o nikad, ali morao bih baš debelo da se zatelebam, pa da mi se tako pomrači svest. A pošto se više ne zaljubljujem, male su šanse da odjednom poludim i napravim nekoj dete. Ili se oženim jer je neka uspela da mi probuši kondom.

A klinka je klinka. Znaš kako kažu navalio k’o dete na trešnju. E, pa tako nekako. Ništa ne zna, a sve hoće, pa kad provali kako može i kako je dobro, onda se ne zaustavlja. Jeste, punoletna je, četvrta godina. A bila bi fora da joj profesorka nešto predaje, nego srećom, ide u drugu školu, hahaha! A bila bi fora da joj je matora keva, a profesorka razredna, ahahahaa! Zezam se bre Bobane, šta me gledaš tako ozbiljno?

Kod Bobana na kauču Ne zaljubljujem se ja više 1 Kod Bobana na kauču: Ne zaljubljujem se ja više

I tako veze moj ortak, sve bezobrazno do bezdušnog, dočaravajući mi prednosti nezaljubljivanja. I gledam ga kako sav treperi od energije, puca od samozadovoljstva, pravi divlji pastuv. A sećam se kako mi je pre dve godine plakao svaki put kad se zapijemo, lepo me bilo blam da ga negde vodim. Kuk’o mi je u kafani, na sestrinoj svadbi, u parku i bar na tri žurke. A zakuk’o mi je i koncert Metalike, e to ne mogu još da mu oprostim.

Comments