Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Komplimenti koje svaka žena želi da čuje

1/2

Možda se pitaš zašto tvoji komplimenti upućeni dragoj ne izazivaju ništa više osim rezervisanog smeška, eventualno dobiješ “hvala” koje izgovara istim tonom, kao i kad joj bilo ko drugi kaže nešto lepo, a ponekad samo iskrivi lice, ili trgne ramenima kao da odbacuje tvoj kompliment. Pa, pitaj se. Ako malo razmisliš, shvatićeš da je to verovatno zato što joj ne govoriš prave stvri. Možda hvališ njen seksepil u nekom sasvim nepodesnom trenutku, ili joj dok ste negde na javnom mestu šapneš nešto kao “kako bih te sad kresnuo” i to smatraš velikim komplimentom, a ne pada ti na pamet da bi možda trebalo da kažeš kako si ponosan što je imaš, jer izgleda fenomenalno i svi je gledaju. Pokušaj sledeći put, to će sigurno izazvati osmeh iskrene zahvalnosti, a možda i više od toga. Evo još nekih predloga o tome šta bi ona volela da čuje i šta bi smatrala značajnim komplimentom, zbog koga bi se stvarno osećala dobro.

Pohvali vas, kao par

Reci joj nešto o tome kako ste vas dvoje dobar tandem, kako super funkcionišete kao tim, kako voliš da si u akciji sa njom (kad kupujete, spremate hranu, sređujete kuću). Reci joj kako misliš da pristajete jedno drugom i da dobro delujete zajedno, i da se dobro osećaš kad nastupate kao par i kad vas svi vide kao par.

Primeti njenu ličnost, njene vrline

“Sviđa mi se što si tako osetljiva i velikodušna” – to je odlična pohvala, kad primetiš kako je reagovala i pružila pomoć i podršku nekom prijatelju ili kolegi, kako se zauzela za nekog sa puno saosećanja. Žene to stalno rade, a skoro nikada ne dobijaju zbog toga pohvalu – zahvalni su im oni kojima pružaju pomoć i podršku, ali u takvim situacijama njihovi partneri češće iskazuju ljubomoru i uskogrudu uvređenost i skloniji su da kažu “što se tako ne angažuješ oko mene” što jednostavno nije fer, osim što je vrlo detinjasto i što će je sigurno ogorčiti.

Wannabe TV

Editors choice