Svi znamo da su devojke izbrljive, pa momci posebno pate zbog toga. Ako se ne dogovorite sa svojom partnerkom konkretno šta želi da dobije za rođendan, velika je verovatnoća da ćete kupiti nešto što će ona odmah poželeti da zameni, ili će vaš poklon samo stajati negde postrance… Manite se ukrasa i plišanih meda, to zapravo niko ne voli. Garderobu imamo, valjda primećujete da smo obučene. Ali, postoje sitnice i stvarčice koje nam fale. Zato, iščitajte predloge korisnih poklona kojima će se vaša devojka uistinu obradovati. Oni ne moraju biti veliki i skupi. Ono što je najbitnije je da svojim poklonom iskažete pažnju i privrženost.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Ćebići, jastuci i kućne papuče

Devojkama je uvek hladno, to bi trebalo da je jasno. I onda kada je vama prevruće, devojkama je verovatno i dalje sveže, pogotovo nogama. Zato su mekani ćebići različitih boja idealan poklon! Kažem različitih boja jer je boja veoma bitan faktor. Devojke vole da sređuju svoje stanove, da ih uređuju koloristički u zavisnosti od godišnjeg doba. Za vreme praznika, najbolje je da pronađete šljokičaste jastuke ili ćebe koje će se dobro uklopiti u enterijer sobe vaše partnerke.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Эстетика (@emperiance)

Kućne papuče su, takođe, super način da iskažete pažnju. Upoznati ste već sa problemom hladnih stopala, pa što mekanije i deblje papuče su sjajan način do srca svake devojke. I da, naravno da ona već ima sobne papuče, ali to ne menja činjenicu da su njoj joj potrebne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@atyourtaste је поделио/ла објаву

Comments