Dobro sam. Stvarno.

A to znači da uopšte nije dobro i da se iz petnih žila trudi da funkcioniše kao da joj je dobro, a da si ti podlac i bezveznjaković ako stvarno misliš da je ona dobro, kad se ona toliko očigledno trudi da predstavi kako joj je dobro. Eh, šta da radiš sa ovim klupkom, gde mu je početak, gde mu je kraj? Najgore što možeš da uradiš je da je shvatiš ozbiljno i da kažeš „ok“ i nastaviš dalje svojim poslom. Ako želiš mnogo dodatnih poena i duševnog mira, reci joj da si siguran da je uznemirena i da bi voleo da joj pomogneš na bilo koji način i da ne ideš nikud dok ti ne kaže o čemu se radi.

Spavala sam sa X momaka

Ona zaista misli da to ne treba ni da je pitaš, ni da znaš, to jest da nemaš prava da postavljaš takva pitanja. A kad već pitaš, onda ona misli da ti želiš da čuješ ono što želiš da čuješ, a to je neka prihvatljiva brojka, a ne da želiš tačan odgovor na svoje pitanje. I zato znaj da je tačan odgovor malo veća cifra, a i razmisli o tome zašto uopšte postavljaš takvo pitanje.

To je bilo fantastično, potpuno sam odlepila

To znači da je bilo dobro, ali nije odlepila, samo želi da ti budeš siguran da je ona zadovoljna i da je zagrliš i dozvoliš joj da uživa u onome što joj je možda bilo potrebnije od razvaljujućeg seksa – da se uvuče u tvoj zagrljaj i oseća se sigurno i zaštićeno. Žene automatski reaguju na poziv muškog ega – nahrani me, pogladi me.

tipicne zenske lazi 3 Laži koje sve žene govore muškarcima
Comments