Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Laži koje žene najčešće govore muškarcima

Laži koje žene najčešće govore muškarcima

1/2

One će vas slagati iz pristojnosti, iz želje da vas ne uvrede i ne povrede, a radije će vas slagati i da zaštite svoju privatnost, nego da vam kažu da vas se to ne tiče i da nećete dobiti odgovor. Ovo su laži koje žene najčešće izgovaraju, a vi razmislite da li uopšte želite da znate istinu i da li su one možda potpuno u pravu, kad je u ovim stvarima zaobilaze.

Pre tebe ih je bilo (jednocifren broj manji od pet)

Ona već zna da muški ego prosto ne može da podnese žensko seksualno iskustvo i verovatno je broj koji si hteo da čuješ prilagodila tvojim očekivanjima. Savet (koji muškarci skoro nikad ne poslušaju) – ne postavljaj takva pitanja, ne tiče te se sa kim je ona bila pre tebe. I ne hvali se svojom cifrom, neukusno je.

Bilo je super

I ako nije bilo super, teško da će vam devojka to baš i reći odmah posle seksa. Naročito ako je bilo prvi put – tada uglavnom nikome nije baš super, jer trema, nesigurnost i stidljivost čine svoje. Ako je pitaš kako je bilo, ti je zapravo pitaš kakav si ti bio, kako si se pokazao, a to otkriva i nesigurnost i nedostatak iskustva u komunikaciji sa ženama. Slušaj njen govor tela i uzdahe i ne postavljaj glupa pitanja. Kad stvarno bude super, ona će ti reći to, iskreno i sa zahvalnošću, moći ćeš to da osetiš.

Teška sam (cifra od pet, šest kilograma manje od njene težine)

Valjda je nisi pitao koliko ima kilograma?! To je još gore nego kad pitaš devojku sa koliko je muškaraca spavala, a ona će tvoje pitanje shvatiti kao da joj govoriš da je debela i da treba da smrša. Poštedi njenu sujetu i poštedi sebe natezanja koje će uslediti posle ovog pitanja.

Čućemo se

Ovo je ljubazan način da se drugoj osobi stavi do znanja da i nismo baš zainteresovani – retko ko će posle prvog sastanka reći da misli da nema smisla da se ponovo vide i ostanu u kontaktu. I ovu laž jednako često izgovaraju i muškarci i žene.

Wannabe TV

Editors choice