Nemojte se zavaravati, žene tačno procenjuju vaš izgled i to samo jednim pogledom. Što naravno ne znači da treba da izgledate kao foto model. Jer, krajnja ocena je krajnje velikodušna i glasi prihvatljiv ili neprihvatljiv. Međutim, ako se nametnete svojim šarmom i samopouzdanjem, neće vas diskvalifikovati ni slonovsko dupe, zajedno sa visinom od metar ipo, pivskim stomakom i ćelom. Znate to. Kao što vas ni dva kvadrata pločica na stomaku neće uvesti u prihvatljive ako se pokažete kao smarači.

Činjenica je da najveći broj nas – muškog i ženskog mesa na otvorenom tržištu, spada u prihvatljive. Nismo nešto naročito, ali se nekome dopadamo. Ili imamo baš ono nešto naročito što se svima dopada. Svakome je dovoljan makar jedan adut, da nekome bude prihvatljiv.

dzentlmen1 Lepota je relativna: Kad ona misli da si dasa

Možda izgledate sasvim prosečno, obično i neupadljivo, ali kad se osmehnete, ostanemo zadivljene tim lepim zubima i načinom kako vam lice zablista. Osmeh nam mnogo znači. I ruke, takođe. Lepe, ubedljive, krupne, muževne šake, pokriće nedostatke krivozubog osmeha i ispodprosečne visine.

Comments